Picture It

Picture It | Juli ♥︎ Geslaagd, Madnes, en op vakantie

Uuuuh, zit juli er nou alweer op? Help! Dat betekent dat ik alweer over de helft van mijn vakantie ben! Afgelopen maand keerde de rust terug, had ik de laatste schoolweek van het jaar en begon mijn zomervakantie. Het hoogtepunt? Mijn diploma en onze vakantie! Alles zie je in de Picture It van juli!

Deze foto is eigenlijk van eind juni, maar ik plaatste ‘m toen ik hoorde dat ik geslaagd was. Hopelijk heb ik nu meer wat meer tijd voor mijn gezin en mezelf. ♥︎ De vakantie begon met Madnes! Het weer was dit jaar wat wisselvallig, maar dat mocht de pret niet drukken! Genieten, dit festival!

Wij vinden het Madnesweekend heerlijk, maar er is een ook kleine kleuter die enorm geniet van Madnes. “Als ik 5 ben, dan is het weer Madnes toch mama?” ♥︎ In de eerste week van mijn vakantie mocht ik ook mijn diploma ophalen. Eindelijk écht m’n 2e graads bevoegdheid binnen! En hoppa, gewoon een tweede HBO diploma in de pocket! Na 3 jaar studeren naast mijn baan en gezin, nu hopelijk wat meer rust in m’n hoofd.

De afgelopen twee weken zijn we heerlijk op vakantie geweest. Voor het eerst 14 dagen op vakantie met vrouw en kind. Op naar België! Hier waren we zoooo aan toe. De eerste foto is gemaakt in Antwerpen, toffe stad! ♥︎ Tijdens onze vakantie was het vooral heel erg warm (understatement) en dus lagen we heel veel aan het water. Jippe, die lag vooral in het water!

Het laatste weekend hadden we non-stop regen. Jammer! We besloten een dagje eerder te vertrekken en onderweg lekker een nachtje te slapen bij het Guesthouse Hotel in Kaatsheuvel. Jippe heeft het nog regelmatig over “het hotel” en dus maakte we er een uitstapje van. Overnachten in dit hotel is een feestje op zich! Een bezoekje aan de Efteling zat er helaas niet in, want de volgende ochtend reden we terug naar huis. Ook heel fijn!

De komende 2,5 week heb ik nog lekker vakantie. Genieten van thuis zijn en straks stilletjes aan rustig weer voorbereiden voor komend schooljaar. Maar vooral, heerlijk even niks!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *