Home

Nieuwe Bananenplant van Het Beste van de Kweker (Vaderdag Tip!)

Groene vingers? Die heb ik niet. Sterker nog, als je twee jaar geleden hier in huis rond had gekeken had je hooguit een bosje bloemen en een verwaarloosd plantje zien staan. Nee, planten en ik hebben over het algemeen niet zo’n beste relatie. Maar… Daar is de laatste twee jaar verandering in gekomen. Groene vingers heb ik nog steeds niet, maar mijn liefde voor planten is enorm gegroeid. En dus doe ik mijn best om mijn plantenkindjes zo goed mogelijk te verzorgen.

Afgelopen week kreeg ik een prachtige bananenplant opgestuurd – ja! opgestuurd! – van Het Beste van de Kweker. Dit naar aanleiding van hun acties voor Vaderdag deze weken. Over die actie vertel ik je verderop nog het een en ander, maar eerst wil ik jullie mijn nieuwste plantenliefde laten zien en je kennis laten maken met Het Beste van de Kweker.

Want ik was stiekem een beetje verbaasd (en wereldvreemd denk ik) dat je zulke mooie en grote planten gewoon online kunt bestellen. Deze grote bananenplant van bijna een meter hoog kreeg ik perfect ingepakt in een doos binnen. De plant was nog helemaal ongedeerd en had veilig en wel de weg naar Ameland gevonden. Ik koos voor de prachtige tropische bananenplant die echt super mooi staat in je interieur. Nu ben ik echt geen interieur-goeroe, maar deze plant geeft wel een toffe vibe aan onze woonkamer, vind ik zelf. Love it!

Voor Vaderdag heeft Het Beste van de Kweker ook nog een toffe actie, want zeg nou zelf; aftershave en shampoo is toch wel een beetje ouderwets, niet? Geef je Vader een prachtige stoere plant cadeau, dat is het idee achter deze campagne. Eens iets anders! Voor Vaderdag hebben ze speciaal 4 verschillende pakketen samengesteld met één of twee planten inclusief een tof kaartje. Eén van die pakketen is dus bijvoorbeeld deze mooie Bananenplant.

Het Beste van de Kweker verkoopt allerlei soorten planten en accessoires. De planten komen vers van de kweker jouw kant op, ideaal! Voor Vaderdag krijg je met de code ‘Vaderdag‘ t/m 17 juni 10% korting op je aankoop. Zeker een kijkje waard! 

 

2 thoughts on “Nieuwe Bananenplant van Het Beste van de Kweker (Vaderdag Tip!)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *