Lifestyle

New In | You Nailed It Telefoonhoesje

banner

You Nailed It is inmiddels een begrip voor mij geworden. You Nailed It is ‘mijn kindje’, niet meer één of andere uitspraak. Hoe leuk is het om een stukje merchandise van mijn eigen stukje internet te hebben? Al een tijdje wilde ik mijn eigen iphone hoesje maken. Afgelopen week deed ik dat en dit weekend kwam hij eindelijk binnen. Natuurlijk moet ik ‘m even showen! 2014-10-25 13.34.59

2014-10-25 13.34.30

Mijn telefoonhoesje maakte ik via Go Customized, een site met onwijs veel mogelijkheden wat betreft het ontwerpen van een eigen telefoonhoesje. Allereerst wil ik even vermelden hoe onwijs dom ik ben geweest. Je kunt namelijk kiezen voor rondom bedrukking, een leuk kleurtje of gewoon zwart of wit. Ik koos voor wit. Dacht ik… Mijn logo staat op een witte ondergrond en zo pastte hij perfect op een wit iphone hoesje. Daarbij is mijn iPhone 5 ook wit, dus de keuze was snel gemaakt. Ik ontwierp mijn hoesje en vergat vervolgens om te kiezen voor wit. Aaaahrg!

2014-10-25 13.35.06kopie

2014-10-25 13.35.34

Desalniettemin vind ik het hoesje best tof geworden. Hij was nóg toffer geweest als het één mooi wit geheel was, want door de zwarte achtergrond lijkt de witte bedrukking ook meer grijs. Het zwarte kader is toch een beetje een bummer, maar hey, dat is gewoon mijn eigen domme fout. Het hoesje zelf is namelijk verder echt van zeer goede kwaliteit. Meestal bestel ik hoesje via eBay, maar deze zijn duidelijk van minder goede kwaliteit. Dit hoesje sluit erg goed aan, is super stevig en van stevig materiaal.

2014-10-25 13.34.47

Na een aantal dagen in mijn tas en jaszak te hebben gezeten, zit de bedrukking er nog prima op. Verder heb ik al een aantal super leuke reacties gehad op mijn nieuwe telefoonhoesje! De meesten vinden het zwarte kader helemaal niet storend en ook ik vind ‘m toch wel heel erg mooi. Stiekem wil ik misschien binnenkort toch nog maar eens eentje aanschaffen. En dan wel met wit. ;)

Wil jij nou ook zo’n leuk eigen telefoonhoesje maken? Kijk dan even op de site van Go Customized. De mogelijkheden zijn eindeloos, zo kun je er één ontwerpen voor Apple iPhones, iPads, Samsungs, Huaweis, HTC’s en meer. Je hebt al een eigen hoesje vanaf €14,95. 

 photo handtekeningYNI_zpscf0330c7.jpg

samenwerking1

11 thoughts on “New In | You Nailed It Telefoonhoesje”

    1. Niet, ik heb een hekel aan die flipcovers. Ben gewoon ‘vrij’ zuinig op mijn telefoon. ;) Heb mijn telefoon nu ruim een jaar, zitten een paar heeeeeele kleine krasjes op het scherm, maar die zie je eigenlijk niet. :)

  1. Hij is leuk, zelfs ondanks hij niet wit is qua achtergrond! En erg leuk zo je eigen telefoonhoesje ontwerpen. Ik zou waarschijnlijk kiezen voor een foto van Bram, hihi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *