Nagellak

Max Magnetic Polish

banner

Op vakantie kocht ik een setje magnetische nagellak bij de Action. Ik had hier al veel over gehoord en gezien, maar nog nooit zelf uitgeprobeerd. Tijd om daar verandering in te brengen!

Magnetische nagellak, wat moet dat nou voorstellen? In de lak zitten magnetische deeltjes die als het ware om hoog getrokken worden wanneer je er een magneet boven houdt. In de magneten zitten verschillende patroontjes verwerkt, die vervolgens op je nagels zichtbaar worden in de vorm van een donkere of lichte kleur.

IMG_0251

Ik kocht dit setje bij de Action. De kleuren vind ik erg mooi. Aan de linkerkant zie je een dieppaarse kleur met hele subtiele paars/rode shimmers. Aan de rechterkant zie je een legergroen/grijze kleur.

tweekleir

In de vakantie heb ik de groene lak al één keer gedragen. Hij lakte toen niet heel prettig, er zaten hier en daar wat ‘korreltjes’ in de lak. Verder lukte het me ook niet met de magneet, dus droeg ik het lakje maar zonder het magnetische effect… Wat deed ik fout? Ten eerste had ik het lakje niet geschud, wat wél aan te raden is zodat de magnetische deeltjes zich beter door de lak verdelen. Ten tweede deed ik het magnetische gedeelte pas toen de lak  droog was, terwijl dit gelijk moet nadat je je nagels gelakt hebt, boven de nog natte lak. Goed, een tweede poging dus!

Ik lakte mijn nagels met beide lakjes. De lak stinkt trouwens ontzettend, nagellak ruikt al niet zo lekker, maar deze is 10 keer erger. Nadat ik de nagellak goed dekkend had aangebracht, hield ik het magneetje +/- 1 millimeter boven mijn nagel.

IMG_1150

Aan het magneetje zit een stokje waaraan je het vast kunt houden boven je nagel. Verder zie je helemaal bovenaan een klein stukje uitstekend plastic. Deze hield ik boven mij nagelriem om zo de afstand tot mijn nagel te bepalen. Het geeft ook een beetje houvast, maar pas op! Voor je het weet zit je met je magneet boven op je pas gelakte nagels. En dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Nadat ik de magneet ongeveer 5 seconden boven mijn nagel had gehouden was dit het resultaat:

IMG_1154

Tja, vind ik het wat? Het effect is grappig en weer even wat anders dan normaal. Maar echt weg ben ik er niet van. Het idee is leuk en eventueel kun je variëren in magneetjes met verschillende vormen. Persoonlijk denk ik dat ik het liever houd bij deze nagellak zónder de streepjes. De kleurtjes zijn namelijk best oké en de lak dekt prima na twee laagjes.

IMG_1158

Nee, Magnetische nagellak laat mijn hart niet sneller kloppen. Maar dat is persoonlijk en doet niets af aan de prima werking van dit setje van Max. Is jouw hart wel sneller gaan kloppen van deze lak (met of zonder de magnetische streepjes)? Voor de prijs hoef je het zeker niet te laten! Voor €1,49 heb je al een setje met twee lakjes én een magneetje. De setjes zijn in nog veel meer verschillende kleuren en magneetjes te koop bij de Action! Eventuele andere magneetjes kun je ook op eBay krijgen!

IMG_1159

Wat vind jij van Magnetic Polish?

Doe jij al mee aan de Valentijnswinactie? Je hebt tot en met 24 februari de tijd!

 

16 thoughts on “Max Magnetic Polish”

    1. Vreemd, die van Essence heb ik nog nooit gehad. Zal hem denk ik ook niet kopen. Het idee is leuk, maar vind persoonlijk toch niets voor mij…

  1. Erg leuk dit, ik had deze ook gekocht maar wist niet precies hoe het werkte! Bedankt! Zal het binnenkort ook zelf even uit proberen. Ik had toevallig ook deze zelfde gekocht. Gefeliciteerd met je rijbewijs hé! Las het bij Pricilla.

    Groetjes

  2. Op vakantie in Turkije was ik begonnen met magnetische nagellak van Golden Rose, maar dat was één grote hel. Nu heb ik in de kast er nog één van Sally Hansen uit de Stylecase staan, maar die heb ik nog niet geprobeerd..

  3. De Magnetic lakjes van Sally Hansen zijn idd wel erg goed! Je hebt ook verschillende kleuren, deze kleur rood ook maar ook een donkerblauwe, die vind ik dan weer wat mooier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *