Favorieten Moederschap

Mommy’s Favorites #1

PERSOONLIJK

 

Inmiddels mag ik mijzelf alweer bijna 9,5 week mama noemen. Bijzonder hoe snel alles ‘normaal’ wordt en hoe Jippe al niet meer is weg te denken in ons dagelijks leven. De afgelopen weken hebben we steeds meer gewoontes en een ritme ontwikkeld. En daarbij horen natuurlijk een aantal favoriete items! Voor Jippe of de mama’s! Mijn favorieten van dit moment, zie je vandaag! 

PERSOONLIJK (8)

1 ★ ErgoBaby Bundle of Joy

Deze prachtige draagzak kregen we cadeau van mijn opa en oma. Hij is fantastisch en super praktisch! Jippe kon er al snel in door de ‘newborn insert’. Als je eenmaal weet hoe hij werkt, is hij super makkelijk en is het ook prima alleen te doen. Hij is ergonomisch en ziet er ook nog eens leuk uit. Een absolute favoriet!
☆ €139,-

2 ★ Swaddle Me Inbakerdoek

Jippe was in mijn buik al een druk mannetje. Dit hoeft natuurlijk niets te zeggen, maar in dit geval zette Jippe zijn bewegelijkheid ook buiten de baarmoeder lekker voort. Slapen ging op zich prima, alleen dat inslapen ging niet echt soepeltjes aangezien hij zichzelf steeds wakker maakte. Tot we de tip kregen om een Swaddle Me te proberen. ‘s Avonds bakeren we hem in in deze super handige doek en 9 van de 10 keer slaapt Jippe zonder moeite in. Hij wordt er zo rustig van. Oh, en tijdens een babyshoot zijn ze ook super schattig!
☆ v.a. €13,95

 3 ★ Weleda Calendula Billenbalsem

Billenbalsems… Je hebt ze in alle soorten en maten en je ontkomt er niet aan bij een (pasgeboren) baby. We gebruiken Sudocrème, maar onze voorkeur gaat uit naar de tube billenbalsem van Weleda. Prettige substantie, geur en bovenal een erg goede werking!
☆ €7,80

 4 ★ Hema rompers

Gewoon erg fijn! Prijs-kwaliteit verhouding is goed, ze rekken mee en blijven mooi in de was. Absolute favoriet, ik kies altijd de Hema rompers uit de kast.
☆ v.a. €4,-

 5 ★ Zensy kruik + CottonBaby kruikzak

Tijdens mijn zwangerschap was dit al een grote favoriet. Een elektrische kruik die binnen 3 minuten op goede temperatuur is en zo’n 5/6 uur gelijkmatige warmte afgeeft. Voor mijn buik en rug was het echt een uitkomst en toen Jippe geboren was, heeft hij zich ook dubbel en dwars terugverdient. Ook de kraamhulp was razend enthousiast! De kruik wordt geleverd met een zacht kruikzakje, maar die van CottonBaby zijn stiekem nog veel leuker!
☆ €29,95 en €12,95

6 ★ Therme Zen White Lotus Bodymist

Parfum was niet iets wat ik de eerste weken droeg. Hooguit een paar spraytjes in mijn haar, maar op mijn huid vond ik het met een pasgeboren baby echt niet prettig. Na de kraamweek kreeg ik van mijn beste vriendinnetje deze heerlijke bodymist. Super licht, subtiel van geur en heerlijk fris. Ik spray dit een klein beetje in mijn haar en over mijn armen om toch een subtiele geur te dragen. Heerlijk!
☆ €7,07

7 ★ Difrax BtoB kolf

Wat was ik blij dat de borstvoeding goed liep. En wanneer je zeker weet dat je dit door gaat zetten is een kolf geen overbodige luxe, helemaal wanneer je weer wat dingen gaat ondernemen en aan het werk moet. Wat had ik een geluk dat ik uitgekozen werd voor het Difrax testpanel en de BtoB kolf mocht proberen. Hij is namelijk super fijn. Absoluut de grootste favoriet die er tussen zit. De kolf is bijna geluidloos (zeker in vergelijking met andere elektrische kolven), discreet en werkt op netstroom of batterijen. Zo ben je ook nog eens hartstikke mobiel. Ik ben er echt heel erg blij mee!
☆ €189,-

Dit zijn mijn favorieten van dit moment. Zeker een aantal aanrader mocht je een kleintje (op komst) hebben. Heb jij nog tips of aanraders?

x Lisanne

2 thoughts on “Mommy’s Favorites #1”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *