Beauty

Miss Sporty Incrediball Mascara

banner

Het was hoog tijd voor een nieuwe mascara, gezien mijn Nivea mascara echt op z’n eind was. Normaal heb ik altijd de Catrice Glamour Doll Volume Mascara, m’n ultieme favoriet. Alleen hebben we hier op Ameland helaas geen Kruidvat en gezien ik echt een nieuwe nodig had, moest ik even uitwijken naar een ander merk. Ik houd van budget, helemaal bij mascara. Mascara gebruik ik het meest en hier wil ik niet te veel aan uitgeven als het ook goedkoper kan. Sinds kort verkoopt de DA Drogist hier ook Miss Sporty, één van de enige budget merken (met uitzondering van DA eigen merk) hier op het eiland. Over de Incrediball mascara had ik een aantal goede dingen gehoord, dus dat was het proberen waard! Kijk je mee?

IMG_3115

IMG_3116

Miss Sporty was misschien wel het eerste makeup merk wat ik kocht als klein meisje. Het was budgetvriendelijk en toegankelijk voor jonge meiden. Het merk is een tijdje uit de spotlights geweest, maar is zeker bezig met een moderne en eigentijdse comeback voor jong én oud!

De Miss Sporty Incrediball mascara zit in een koraalrood/oranje verpakking. Hij valt in ieder geval op en is lekker vrolijk! Op de verpakking kun je ook de vorm van het borsteltje al zien. Opvallend is het ‘balletje’ aan het eind.

IMG_3104

IMG_3099

IMG_3101

Het borsteltje is slank en heeft vrij korte ‘haartjes’ van rubber. Aan het eind zit inderdaad een wat groter bolletje, wat perfect moet zijn voor hoekjes en de onderste wimperrand. Incrediball beloofd volume te geven, te separeren én je wimpers langer te maken. En dat allemaal klontvrij! Nou, kom maar op!

IMG_3036

IMG_3073

Ik heb de mascara nu zeker een week gebruikt en moest echt even wennen. Wat me vooral op viel is dat het borsteltje aardig veel mascara afgeeft op de wimpers. Absoluut een pluspunt, maar dit betekent wel dat je secuur te werk moet gaan. Te vaak over de wimpers gaan, geeft bij mij snel spinnenpoten. Wanneer je dit eenmaal weet, is er prima met deze mascara te werken. Op de foto’s heb ik één laagje mascara aangebracht.

IMG_3068

IMG_3070

Ik heb geen lange wimpers, maar wel vrij veel. Van een mascara verwacht ik dus dat hij ze voornamelijk mooi separeert. En dat doet hij prima! Hij maakt mijn wimpers langer, klontert niet en blijft de hele dag goed zitten. Dat de mascara mijn wimpers zeker langer maakt, is te merken aan het feit dat wanneer hij net aangebracht is, wat ‘vlekjes achterlaat’ bij mijn arcadeboog. Daar moet je dus even mee oppassen. Kwestie van een wattenstaafje over de mascara halen als hij droog is. Wil je voor een meer dramatische look gaan, dan zul je voorzichtig te werk moeten gaan met een tweede laagje. De mascara wordt vrij snel hard en door dat de borstel veel mascara afgeeft heb je kans op klontjes hier en daar.

IMG_3094

Yup, ik ben zeker te spreken over deze budget mascara. Of hij mijn all-time favorite van Catrice verslaat, weet ik niet. Maar in de buurt komen doet hij zeker!

Deze budget topper is te koop voor €3,99 bij Miss Sporty verkooppunten als Etos en Da.

Ga jij ook altijd voor budget mascara’s of geef je liever iets meer uit?

11 thoughts on “Miss Sporty Incrediball Mascara”

  1. Mooi resultaat! ik kocht altijd mascara’s van rimmel en maybelline maar sinds ik de essence crazy volume mascara heb hoef ik niet anders!

  2. Ziet er erg goed uit! Een mascara met zo’n balletje lijkt me fijn! Ik ga je volgen op bloglovin <3 (: ook erg bedankt voor je leuke reactie op mijn blog Juf Lisanne <3 :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *