Nagellak

Barry M Retro Collection | Peach – Club Tropicana

banner

Barry M is een Brits merk wat je steeds vaker voorbij ziet komen. Niet voor niets, want ze staan bekend om hun goede kwaliteit voor een zacht prijsje. Ik heb momenteel een zwak voor vrolijke voorjaarskleurtjes en toen ik deze voorbij zag komen, kon ik het weer eens niet laten. Benieuwd naar mijn eerste ervaring met dit Britse budget merk? Kijk dan snel even verder!

IMG_3297

Barry M zit normaal gesproken in een vierkant flesje, maar voor de Retro Collectie hebben ze een uitzondering gemaakt. Het flesje doet mij sterk denken aan de Catrice flesjes. Hier in zit ook 10 ml. Het flesje vind ik schattig en heeft door het lettertype een toffe ‘retro’ uitstraling.

IMG_3301

IMG_3308

De kleur is de vierde uit een totaal van vijf kleurtjes en heeft een koraalachtige tint. De naam is Peach – Club Tropicana en doet mij inderdaad denken aan zomerse cocktails. Mmmm! De kleur is niet creamy, maar er zitten ook geen glitters in. Wel zit er een lichte shimmer in, een mooie middenweg dus!

IMG_3307

Het kwastje is standaard, niks mis mee! De lak lijkt vrij dun, dus ben ik zeer benieuwd naar de dekking!

IMG_3346

Na één laagje dekt Club Tropicana niet perfect, maar zeker beter dan ik verwacht had. De kleur komt overeen met de kleur die je ziet in het flesje. Koraal oranje/roze met een subtiele glans wat het net iets extra’s geeft.

IMG_3349

Na een tweede laagje dekt de lak perfect. Wauw, wat een toffe en vrolijke kleur! De tint sluit mooi aan met de mode kleuren van nu, helemaal leuk! De lak lakt prettig en dekt goed. Wel is de lak wat dun, dus voorzichtigheid bij de nagelriemen is geboden. Verder droogt hij niet erg snel, dus tijd en geduld zijn een must! ;)

Mijn eerste ervaring met Barry M is goed, wat een leuke lak! Ik ben er helemaal verliefd op. Binnenkort komt er nog een review van een super populair Barry M lakje online, dus houdt You Nailed It in de gaten!

De Barry M Retro collectie bestaat uit vijf lakken in totaal en zijn te verkrijgen bij de webshop van Alice & Jo voor €4,05 per lak. Sowieso raad ik je aan om deze webshop even te bekijken, want ik gok dat dit mijn nieuwe favoriet gaat worden. Super service, lage verzendkosten en snelle verzending!

Heb jij al Barry M lakjes in je collectie? Wat is jouw favoriet?

18 thoughts on “Barry M Retro Collection | Peach – Club Tropicana”

  1. Wat een mooie kleur roze :-) Het flesje doet me denken aan de flesjes van Catrice, maar deze oogt wat schattiger. Komt door de ronde, vloeiende letters :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *