Beauty

Marie Christine | Blush ‘Berry’ & All Over Shimmer Stick ‘Beige Pearl’

blogbanner-4

Vandaag heb ik weer een uitgebreide review over Marie Christine voor jullie. Eigenlijk wilde ik de twee producten die ik aan jullie laat zien, apart behandelen, maar ik gebruik ze bijna altijd samen. Vandaar dat ik besloot er een combi-review van te maken. Ik show jullie een prachtige blush en multifunctionele shimmer stick! 

Powder Blush – 44 Berry

IMG_0014

IMG_0017

IMG_0019

“Poeder rouge in luxueuze verpakking. Powder Blush heeft een zachte poeder textuur om juist de gezichtslijnen te accentueren. Geeft het gezicht een frisse uitstraling en levendigheid. Bevat glycerine en is voor ieder huidtype geschikt. Dermatologisch getest. Vrij van siliconen, minerale olie en parabenen.”

IMG_0021

IMG_0023

De blush komt in een luxe glanzende doosje waarin 2,5 gram product in zit. Hier in zit een grote spiegel en een kwast. De spiegel vind ik echt een pluspunt, die zou elk product van mij mogen hebben, ideaal! De kwast is natuurlijk ook ideaal voor onderweg, maar zelf geef ik de voorkeur aan mijn eigen grote blush kwast. Dit verdeelt iets beter en brengt prettiger aan.

IMG_0025

swatch blush

In totaal is de blush in vier kleuren verkrijgbaar. Ik probeerde de kleur 44 Berry, wat eigenlijk niet echt een typerende berry-kleur is. Het is meer een oudroze kleur met een hint of berry er door. Hij heeft een subtiele zilveren shimmer maar verder is het niet een ultra-glanzende blush. Persoonlijk hoeft dat voor mij ook niet, ik houd van een subtiele blush met niet al te veel glans voor een alle-daagse look. Verderop in deze post zie je een full-face foto!

All-over Shimmer Stick – 02 Beige Pearl

IMG_0038

IMG_0039

“Brede stick op zachte crème basis met een goede hechting die ook goed aan te bevelen is voor contactlensdragers. Door zijn natuurlijke glinstering en oplichtvermogen is het ook te gebruiken bij bruidsmake-up. De All-Over Shimmer Stick als highlighter direct onder de wenkbrauwen gebracht geeft de ogen de perfecte uitstraling. Ideaal om op het ooglid te gebruiken, tevens geschikt voor de accenten op lippen en wangen. Vrij van minerale olie en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het potlood is zijdezacht mede door de actieve ingrediënten zoals ricinusolie, candelilawas en carnaubawas.”

IMG_0044

IMG_0049

De shimmer stick is een maxi-potlood met 3,3 gram product. Ik vind potloden altijd wel lekker makkelijk wanneer ik haast heb. Even een potloodje over het bewegend ooglid en gaan met die banaan! Het enige nadeel aan dit grote potlood is dat je er een speciale slijper voor nodig hebt. Deze is tevens te verkrijgen bij Marie Christine voor €5,50. Het potlood is verkrijgbaar in acht kleuren. Van neutrale natuurtinten tot opvallende blauwe en groentinten. Alleen de twee lichte tinten zou ik ook echt als highlighter gebruiken. De rest van de kleuren vind ik persoonlijk dan alleen geschikt voor het bewegend ooglid.

swatch shimmer stick

Ik koos voor de kleur Beige Pearl, je hebt ook nog een iets wittere variant genaamd Silver. Zelf houd ik wel van een iets warmere ondertoon, vandaar mijn keus voor Beige Pearl. De stick is creamy, maar niet té. Hij glijdt makkelijk over de huid en set zich na een tijdje. De pigmentatie is wederom super goed en de kleur vind ik echt fantastisch.

ooglook shimmer stick

Op bovenstaande foto gebruikte ik de All-over Shimmer Stick op het bewegend ooglid en in de binnenste ooglook. De rest van de look maakte ik af met mijn Urban Decay Naked Basics palette. Ik gebruikte een oogschaduwbasis en daarna bracht ik de shimmerstick over mijn gehele ooglid. Zoals je ziet hoopt de kleur samen met de bruine oogschaduw wel iets op in mijn crease. De foto is halverwege de dag gemaakt. Dat vind ik een klein minpuntje, maar misschien dat een iets betere oogschaduwbasis, bijvoorbeeld die van Marie Christine, wonderen doet. Even aandeppen met de vinger wil ook wel helpen. Ik ben zeker niet ontevreden.

look shimmer stick blush

Hier zie je de blush en daarboven op de shimmer stick als highlighter. De blush is zeer (maar dan ook echt zeeeeer) moeilijk te vinden op camera, terwijl de kleur wel degelijk aanwezig is. De kleur Berry is voor mij dé perfecte natuurlijke blush. Hij haalt mijn, van nature al rode wangetjes, mooi op en maakt er een natuurlijke blos van. De shimmer stick is wat subtieler dan een poeder highlighter, maar ik vind het resultaat zeer geslaagd en perfect voor een alle-daagse look. De stick bracht ik in een streep aan op mijn jukbeenderen en blendde het daarna met mijn vingers in de huid.

Al met al ben ik weer erg te spreken over deze producten. De All-over Shimmer Stick is in deze kleur een absoluut multifunctioneel product en de blush geeft mij een fijne natuurlijke blos. Beide producten blijven de hele dag mooi zitten, al hoopt de Shimmer stick in de loop van de dag wel wat op in de crease.

De Powder Blush kost €18,95 en de All-over Shimmer Stick €10,95. Beide producten zijn verkrijgbaar in de webshop van Marie Christine of bij diverse verkooppunten

x Lisanne

samenwerking

3 thoughts on “Marie Christine | Blush ‘Berry’ & All Over Shimmer Stick ‘Beige Pearl’”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *