Beauty Nagellak

Mijn Kerstlooks!

banner

Hebben jullie allemaal een fijne kerstdagen gehad? Buikjes rondgegeten, genoten van familie, verwend met cadeautjes en je opgedoft voor het kerstdiner? Eerste kerstdag heb ik heerlijk ontbeten met Pris, een filmpje gekeken en veel lekkers gehad. In de namiddag zijn we naar mijn schoonouders geweest waar we gezellig hebben gegourmet met familie en kids. Gisteren heb ik gewerkt bij het jaarlijkse kerstbuffet op mijn werk en daarna heerlijk nog geborreld met lieve vrienden. En natuurlijk heb ik beide dagen uitgepakt qua make-up! De looks van eerste en tweede kerstdag laat ik vandaag aan jullie zien!

Eerste kerstdag

eerstekerstdaglook

Eerste kerstdag maakte ik een look met het oogschaduw quattro van de Action. Deze kocht ik afgelopen januari en ik ben elke keer weer verrast door de kwaliteit. Een review schreef ik al eens hier, maar een look ermee heb ik nog niet laten zien. De kleuren zijn vrij donker waardoor ik ze niet vaak gebruik, maar daarom is hij super geschikt voor onder andere kerst! Als eyeliner gebruikte ik de zwarte crystal eyeliner van Essence, wat een leuk en subtiel effect geeft. Op m’n wimpers zit mijn all-time favoriete mascara; Glamour Doll Volume Mascara van Catrice. Ik was erg verrast over de houdbaarheid van de oogschaduw trouwens. Hij heeft serieus de hele dag én avond gezeten waar hij moest zitten en is geen kant op gegaan! Halleluljah voor budget make-up van Action!

IMG_9891

Op mijn nagels lakte ik dé perfecte kerstlak van Gosh ‘Frosted Gold’ waar ik op By Helena al eens een gastartikel over schreef. Hij is zo mooi!

IMG_9884

En verder… Tja, eigenlijk niet heel veel bijzonders. M’n haar liet ik voor wat het is want ik had een ware ‘bad hair day’! Op mijn lippen draag ik mijn favoriete lipstick van het moment. Hij is van La Biostetique en heet ‘Palisander Rose’. De perfecte ‘my lips but better’ kleur voor mij. Er volgt nog een review van! Verder draag ik geen foundation en alleen een klein beetje blush. Welke kunnen jullie misschien wel raden… Ook een favoriet van het moment, MAC Fever! Zo heb ik relaxed eerste kerstdag doorgebracht. Niet te veel poespas, maar wel met een mooie look!

Tweede kerstdag

tweedekerstdaglook

Tweede kerstdag ging ik voor iets meer glitter. Instagram volgers konden deze look hier al bewonderen. Die dag moest ik aan het werk en vind ik het altijd leuk om nét even wat extra’s te doen, maar het tegelijkertijd ook subtiel te houden. Op het bewegend ooglid gebruikte ik een Maybelline Color Tattoo in Eternal Gold. De verdere look maakte ik met het Naked 2 palette van Urban Decay. Als eyeliner gebruikte ik wederom de crystal eyeliner van Essence, dit maal in het goud. Hij valt een beetje weg door de gouden ondergrond, maar geeft wel een sparkly effct. In mijn binnenste ooglook bracht ik wat extra zilveren glitters aan van de Hema voor een feestelijk effect. Ook hier gebruikte ik mijn Catrice mascara voor de finishing touch.

IMG_9945

Qua nagels heb ik het mezelf even héél makkelijk gemaakt. Ik had geen zin in de hel van het verwijderen van Frosted Gold en lakte er gewoon een andere lak overheen! Golden Rose Jolly Jewel 103 it is! Hij lijkt erg op de erg populaire Brocades lak van Maybelline, maar deze is al wat ouder. Een mooi feestelijke effect, persoonlijk houd ik echt van de rosé gouden gloed die deze lak geeft.

IMG_9936

Amen voor beter licht op tweede kerstdag! Zoals je ziet zie ik er hier een stuk frisser en ook feestelijk uit. ;) M’n haren gooide ik subtiel in de krul en de kerstballetjes hangen er mooi bij in m’n oren. Hier draag ik verder Maybelline Fit Me foundation die je hier ook al in actie zag. Op mijn wangen draag ik wederom MAC Fever, alleen iets heftiger aangezet. Erboven draag ik een gouden highlighter van Essence voor een mooie glow. Verder zie je ook hier weer La Biosthetique Parlisander Rose op mijn lippen, alleen komt ‘ie op deze foto een stuk mooier tot zijn recht.

Dat waren mijn looks de afgelopen dagen! Vandaag gaan we weer over tot de orde van de dag; werk! Maar stiekem ben ik al aan het aftellen. Nog tien nachtjes slapen…. en dan heb ik eindelijk vakantieeeee!

handtekening

17 thoughts on “Mijn Kerstlooks!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *