Lifestyle

Mijn eigen ontworpen iPad hoes

blogbanner-2

Al eerder ontwierp ik een eigen hoesje voor mijn telefoon. Dit is al een tijdje geleden en afgelopen maand tocht ik bij GoCustomized wederom een nieuw hoesje uitkiezen. Hier kan je ook een eigen iPad hoes ontwerpen en moest sowieso een nieuwe hoes hebben, dus dat kwam goed uit! En ik ben er zo blij mee, dat ik het niet kon laten ‘m even aan jullie te laten zien! 

img_0810a

Voor mijn werk in het onderwijs gebruik ik mijn iPad echt heel erg veel. Een goede hoes is dus geen overbodige luxe. Hij reist heel wat af in mijn volle schooltas en moet daarbij dus ook goed beschermd worden. Een Smart Cover heb ik al eens eerder gehad voor mijn iPad 2 en dat vond ik wel erg fijn. De hoes clip je vast met een magneet aan de zijkant en kan er daarbij dus ook heel makkelijk weer af gehaald worden.

img_0815a

De hoes kan ook in een driehoek gevouwen worden en daardoor dus ook staan. Dit vind ik een pré want ik gebruik de iPad ook veel voor mijn studie en met een los toetsenbordje is hij dan ideaal in gebruik en makkelijker dan een grote laptop.

img_0814a

Bij GoCustomized kun je telefoon- of een iPad hoes met eigen foto zelf ontwerpen. Zelf heb ik het vrij simpel gehouden met een gedichtje van Jip. Als je mij al langer volgt, weet je dat ik dol ben op gedichtjes. Jip heeft prachtige (Nederlandse) gedichten maar ik vond het wel passend om er een Engelse tekst op te plaatsen aangezien ik natuurlijk Engels studeer en geef. Dit gedichtje stuurde Pris mij enkele weken geleden en naast het feit dat het Engels is, past de tekst nu ook perfect.

img_0819a

Deze hoes beschermt alleen de voorkant, maar eventueel kun je tegen bijbetaling (€6,95) een transparante baakcover bij bestellen. Ik ben er in ieder geval helemaal blij mee. De hoes doet goed zijn werk, past perfect en is helemaal ‘ik’!

De smartcover voor de iPad mini kost €32,95. Naast iPad hoezen kun je er ook verschillende telefoon- en tablethoesjes kopen. 

x Lisanne

samenwerking

2 thoughts on “Mijn eigen ontworpen iPad hoes”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *