Lifestyle

Music | Molly Kate Kestner

2904MollyKateKestner

Ongeveer anderhalve week geleden kwam ik via Rosie op het YouTube kanaal van Molly Kate Kestner terecht. Een muziekcover kanaal als zovelen op YouTube, dacht ik in eerste instantie. Tot ik Molly’s eigen ‘original song’ His Daughter hoorde. Niet veel later kwam ik het filmpje overal tegen. Molly Kate’s going viral! Haar lied had zo veel losgemaakt bij mensen, dat iedereen het deelde. En niet zomaar, His Daughter is prachtig! Té mooi om niet gedeeld te woren

His Daughter is een mini-verhaal. Een lied wat je móet luisteren, niet alleen om Molly’s prachtige stem maar juist ook om de betekenis. Het lied vertelt het verhaal over een meisje wat niet zo’n prettige jeugd heeft, problemen heeft en uiteindelijk jong zwanger raakt. Het hele lied is zo mooi opgebouwd, het eind is fantastisch. Dat iemand zo’n verhaal tot zo’n mooi lied kan maken, vind ik erg knap. Je móet het luister, for sure. Meelezen met de tekst? Die vind je hier. Oh, en tissues zijn misschien wel handig.

Buiten His Daughter maakt Molly nog meer mooie liedjes en cover. Een absolute aanrader voor ieder die van mooie en pure muziek houdt. Hier een aantal van mijn persoonlijke favorieten.

All This Time – Maria Mena (Cover)

No One Ever Told You (Original)

Hallelujah – Jeff Buckley (Cover)

Alles is wel super amateuristisch, waardoor het geluid soms niet helemaal prettig klinkt. Maar, daar moeten we maar overheen ‘kijken’. Molly’s stem is heerlijk en ze schrijft voornamelijk prachtige teksten. I like! Ze is niet onopgemerkt gebleven in muziekland, dus ik ben benieuwd of er meer volgt. Ik hoop in ieder geval op het juiste opname apparatuur. Dan klinkt ze vast nog fijner.

handtekening

4 thoughts on “Music | Molly Kate Kestner”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *