Nagellak

It’s Magic! Bourjois Magic Nail Polish Remover

banner

Soms kom je van die  dingen tegen waarvan je denkt; het kán niet werken. Dat had ik ook toen de eerste potjes nagellakremover op de markt kwamen. Ik geloof dat Sephora één van de eerste was. Hier hoefde je alleen je nagel in te stoppen, een paar keer rond draaien en weg nagellak! Te mooi om waar te zijn, dacht ik. Maar toch waren de reactie super enthousiast. Toen kwam ik laatst eenzelfde soort product tegen. De Bourjois Magic Nail Polish Remover. Dan nu toch maar eens proberen…

DSC05077

Bourjois belooft met dit potje de nagellak in één seconde van je nagel af te halen. Geen gedoe meer met watjes, doekjes en flacons. In het knalroze potje zit 75 ml remover. Even ter vergelijking: in mijn Essence Nail Art Remover zit 150 ml. Het dubbele dus. Als je kijkt naar de ingrediënten, vind je geen aceton of parabenen. Dat is al fijn. Wel zie je dat er parfum aan is toegevoegd, en ja hoor. Bourjois belooft inderdaad een heerlijke geur van rood fruit en vanille. Verder is er ook amandelolie aan toegevoegd, fijn! Removers zijn nooit goed voor je nagels en nagelriemen. Een voedende olie is dan altijd prettig.

DSC05078

Goed, we draaien het open. De allom bekende geur van nagellakremover dringt meteen je neusgaten binnen. De geur is vermengt met een zoete geur van, jawel, vanille en rood fruit. In het potje vind je donkergrijs ‘schuim’ met in het midden een gaatje. Het schuim is doordrenkt met nagellakremover.

DSC05080

Tijd om mijn kerstnagels schoon te maken. Even ter informatie. Op mijn nagels draag ik Catrice ‘Caught on the red carpet’, een lak die áltijd moeilijk te verwijderen is. Het is een donkerrode lak die altijd zijn sporen na laat. Om te laten zien hoe (en of!) en het werkt heb ik het vast gelegd op film. Kijk mee!

Kun je de video niet bekijken of openen? Klik hier!

En werken doet het! Als een trein. Goed, in één seconde verwijderen doet het niet. Maar binnen 5 seconden wel. Sneller dan normaal. Je vingers zijn overigens daarna niet vettig of iets dergelijks. Wel ruiken ze heerlijk zoet naar vanille en fruit. Mijn nagelriemen worden er niet droog van en de nagels zijn écht schoon. Verder denk ik dat het product veel zuiniger in gebruik is dan een flesje nagellakremover, maar we zullen zien hoe lang ik er mee doe. In ieder geval zéker een aanrader en met stip de beste remover die ik tot nu toe gebruikt heb. Fijn!

De Bourjois Magic Nails Polish Remover is koop voor 7,99 euro bij Bourjois verkooppunten. Maar, nog toe heb ik het enkel bij de Etos zien staan. Helemaal in-to de nagel lak? Dan is dit product zeker wat voor jou!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *