Nailart

NOTD: A Konad Christmas

notd

Tweede kerstdag. Voor mij een ‘normale’ werkdag. Vanmiddag zullen we bij het restaurant waar ik werk de laatste voorbereidingen treffen voor het kerstdiner, om vanavond gezellig te knallen! En daar horen natuurlijk gepimpte nagels bij!

Eerste kerstdag heb ik heerlijk op de bank doorgebracht met mijn vriendin. We hebben films gekeken, chocolademelk gedronken en lekkere hapjes gehad. En, oh ja! Een vakantie geboekt! Helaas geen zon vakantie, maar wel een heerlijk weekje bijkomen op de Veluwe in januari.

IMG_3726

Vanmiddag ga ik aan het werk. We zullen de laatste dingen klaarmaken voor het kerstbuffet. Werken op Tweede Kerstdag vind ik niet zo erg. Het is gezellig, de sfeer is goed en de mensen zijn goedgehumeurd. Als personeel zijnde werken we vanavond niet in personeelskleding, maar gewoon lekker in onze eigen kerstoutfit. Ik draag een bordeaurode broek met een losvallende antraciete trui erop. En daar heb ik natuurlijk mijn nagels op aangepast!

IMG_3711

De batterij van mijn camera was helaas leeg, dus de foto’s zijn genomen met mijn iPhone. Vandaar de wat mindere kwaliteit.

Nadat ik een basecoat had aangebracht lakte ik mijn nagels in de kleur ‘Caught on the red carpet’ van Catrice. Bij beide handen lakte ik één nagel zilver (DA). Hiervan gebruikte ik beide twee laagjes. Toen mijn nagels goed droog waren pakte ik mijn Konad Stamper en stampplates van Essence om sterretjes en kriebeltjes op mijn nagels te stampen. Hiervoor gebruikte ik de Konad Special Polish in Parelmoer en Bordeaurood.

IMG_3709

Dit heb ik wederom goed laten drogen. Daarna bracht ik hier en daar op mijn nagels zilveren sterretjes, en zilvere en rode strasssteentjes aan. Aflakken met een topcoat en klaar! Helaas is door het aanbrengen van de topcoat hier en daar mijn stampdesign wat vervaagd. Toch nog iets beter laten drogen de volgende keer! Ik wens jullie allemaal en fijne Tweede Kerstdag!

IMG_3715

IMG_3716

IMG_3719

 

Hoe lak jij je nagels met de Kerst?

2 thoughts on “NOTD: A Konad Christmas”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *