Nagellak

Fogan Cosmetics Glitter Polish

banner

Via Not-Only-Nails won ik vorige week dit setje van drie prachtige glitterlakjes. Ze zijn van het merk Fogan Cosmetics, waar ik nog niet van gehoord had. Ik ben dol op glitters, dus ik was er natuurlijk super blij mee! Ze zien er geweldig uit, maar zijn zo ook zo geweldig op je nagels?

IMG_1980

Fogan nagellak heeft geen naam, enkel nummers. Jammer, maar helaas! Ik heb de nummers 22, 45 en 48. Ik had verwacht dat de flesjes klein zouden zijn, zo rond de 5 à 8 ml, maar er zit maar liefst 15 ml in! Ze zijn huge! De doppen van de flesjes gaan erg moeilijk open. Bij 22 moest zelfs m’n gebit er aan te pas komen (oei, slecht!), maar uiteindelijk kreeg ik hem open.

De lakjes heb ik op verschillende manier voor jullie geswatcht.

  • Wijsvinger: Twee laagjes glitterlak zonder onderlak.
  • Middelvinger: Eén laagje glitterlak over een gelijk soort kleur lak.
  • Ringvinger: Glitterdip effect op de zwarte lak van Hema.
  • Pink: Eén laagje glitterlak over zwarte lak van de Hema.

22:

IMG_1984

22 is een lak met goudgele fijne glitters. Verder zitten er nog blauwe, rode en enkele goudgele grovere glitters in. De lak geeft een leuk effect en vind ik vooral geschikt voor de feestdagen. Op mijn middelvinger draag ik onder de glitterlak twee laagjes 810 van Hema die je van de week al in dit artikel voorbij zag komen.

Nummer 22 lakt prettig en dekt voor een glitterlak aardig goed. Op zichzelf zou ik dit lakje niet dragen, want dan heb je zeker 5 laagjes nodig om de lak compleet dekkend te maken.

IMG_2001

IMG_2003

45:

IMG_1986

45 is een paarse glitterlak die me qua structuur erg doet denken aan Copper’ize Me! van Essence. Het zijn voornamelijk fijne glitters met hier en daar iets grotere glitters er door heen. De kleur van de glitters is verschillende tinten paars met af en toe wat zilver er door heen.

Ook deze lak lakt erg fijn en dekt goed. Je zou deze goed op kunnen bouwen en prima op zichzelf kunnen dragen. De combinatie  op mijn middelvinger met Catrice 905 Steel My Soul (zo’n mooie lak!) vind ik ook erg gaaf. 

IMG_1995

IMG_1998

48:

IMG_1988

48 is een lak met blauw turquoise chunky glitters. De grotere glitters hebben de overhand, maar er zitten ook kleine glitters tussen. In tegenstelling tot de andere twee, heeft deze lak maar één soort kleur glitters, welke ik overigens erg mooi vind!

Deze lakt het minst prettig van de drie, misschien komt dat door de grove glitters. De lak is vrij dik, waardoor opbouwen lastig is. De lak geeft wel veel glitters af. Op zichzelf zou ik deze lak niet zo snel dragen. Op mijn middelvinger draag ik Catrice 880 NO Snow Patrol. Deze combi vind ik wel mooi.

IMG_1991

IMG_1993

Wauw, ik ben onder de indruk van deze toffe lakjes. Helemaal toen ik op zoek ging naar Fogan Cosmetics en er achter kwam dat ze maar €0,99 per stuk kosten! Ze zijn te krijgen via de webshop van Fogan, waar ze nog meer make-up producten verkopen. Alles kost maar €0,99! Zeker een bezoekje waard dus!

Ben jij ook zo’n glitteraddict? En was je al bekend met het merk Fogan?

12 thoughts on “Fogan Cosmetics Glitter Polish”

  1. Op de huishoudbeurs stonden ze met een stand en daar heb ik ook wat lakjes geshopt. Ik heb ze nog niet open gemaakt, maar ben er nu wel heel benieuwd naar. De laatste heb ik ook!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *