Beauty

ELF: Jumbo Lip Gloss Stick ‘Tiki Torches’

banner

Je ziet ze steeds meer voorbij komen, de Jumbo Sticks. Had NYX ze al voor je ogen, kwam Clinique met ‘Chubby Sticks’ voor de lippen. Kort daarna volgde ook Hema met soort gelijke lipsticks. Ik heb er vaak mee in mijn handen gestaan, maar nooit was ik zo overtuigd dat ik ze meenam. Tot ik rondkeek in de webshop van Eyes Lips Face en een scala aan Jumbo Sticks tegen kwam! Eéntje specifiek sprak mij aan. Een koraalroze/oranje kleurtje met, tja hoe kan het ook anders, glitters! Mijn eerst ervaring met Jumbo Lipsticks is een feit. Benieuwd hoe het beviel? Lees dan verder!

IMG_2016

De Jumbo Lip Gloss Sticks, zoals het met een mond vol heet, zitten verpakt in een kartonnetje met plastic. Niets bijzonders, niks mis mee.

IMG_2020

De verpakking van de Jumbo Stick vind ik erg mooi. Het is heeft een matte huls met een draai dop in de kleur van de gloss. De doorzichtige dop is stevig en sluit de stick goed af. Er zit genoeg ruimte tussen de stick en het uiteinde van dop, waardoor de kans dat de stick beschadigt, klein is.

IMG_2024

Ik koos de kleur Tiki Torches. Een koraaltint met fijne goude glitters. Dat er glitters in zitten, staat duidelijk in de omschrijving vermeld. De kleur is dan ook zoals ik me had voorgesteld. Verder zegt ELF het volgende over de Jumbo Lip Gloss Sticks:

‘Nieuw! Ontdek dit bijzondere jumbo lippotlood. De textuur voelt aan als een lipstick. De formule met actieve extracten van jojoba en sojaboon en vitamine E hydrateert en beschermt de lippen. U kunt de lippen volledig ‘inkleuren’, de textuur is eenvoudig aan te brengen.’

Deze stick moet dus verzorgend zijn en tegelijkertijd je lippen een mooie kleur geven. Een getinte lippenbalsem dus!

IMG_2028

Zonder flits.

 

IMG_2030

Met flits.

De stick geeft een subtiele koraaloranje kleur af. De gouden glitters zijn hierbij vrij duidelijk aanwezig. De kleur is goed op te bouwen wanneer je een meer opvallender resultaat wilt. De textuur is creamy, maar wel steviger dan een lippenbalsem. Hij zit echt tussen een lipstick en lippenbalsem in.

IMG_2134

 

Zonder flits.

IMG_2133

Met flits.

De stick voelt prettig aan op de lippen en plak niet. De kleur is mooi, anders dan waar ik normaal voor zou kiezen. Ik heb met opzet één laagje aangebracht omdat ik dit zelf het mooist vind. Zoals je op de hand kunt zien, is de kleur goed op te bouwen wanneer je hier van houdt. De geur van deze stick is apart, maar aangenaam. Het heeft een bekende geur, wat ik moeilijk thuis kan brengen. Het heeft een zoete mint geur wat me een klein beetje doet denken aan een bezoekje aan de tandarts. Niet dat ik dat aangenaam vind. ;) Wanneer je kijkt naar de ingrediëntenlijst (hier te vinden) vind ik inderdaad pepermunt terug, wat mijn associatie met de tandarts verklaard! De stick blijft niet super lang zitten en is qua houdbaarheid te vergelijken met een getinte lippenbalsem. Hij blijft goed zitten, maar een drink- of eetpartij zal hij niet overleven.

Al met al ben ik erg blij met dit product en ben ik nieuwsgierig geworden naar de rest! Wanneer jij (ook) niet zo van de lipsticks bent, maar toch een subtiel kleurtje op je lippen wilt, is deze stick ideaal voor jou! Wel even meenemen in je tas om af en toe bij te werken. ;)

De Jumbo Lip Gloss Sticks zijn te verkrijgen in de webshop van Eyes Lips Face en kosten (hou je vast!) maar €2,50!

 

 Ben jij een echte lipstick liefhebber of ga jij ook op safe en houd je het bij een getinte lippenbalsem?

 

6 thoughts on “ELF: Jumbo Lip Gloss Stick ‘Tiki Torches’”

  1. Mooie kleur :) Ik heb de Hema lipbalm stick en ik ben daar erg tevreden over. Vind ze lekker makkelijk en snel werken en toch een kleurtje op je lippen :)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *