Nagellak

Klean Color | Twinkly Love Topcoat

IMG_7425

Kleancolor is een merk wat ik geregeld voorbij zie komen, maar wat ik tot voor kort nog nooit geprobeerd had. Eén van de lakjes van Kleancolor stond al een tijdje op m’n wishlist. Dit merk heeft namelijk onwijs schattige topcoats. De topcoat met de hartjes wilde ik altijd nog eens hebben. Een paar weken geleden besloot ik ‘m toch te kopen, Kleancolor lakken zijn namelijk ontzettend budgetproof. Hij staat al een tijdje klaar om te reviewen en vandaag had ik er eindelijk tijd voor. Komt ‘ie!

IMG_7422

De lakken van Kleancolor komen in een origineel eigen flesje met een lange sierlijke dop. Deze topcoat bestaan enkel uit verschillende hartjes en heeft de toepasselijke naam Twinkly Love.

IMG_7427

De hartjes zweven in een grote hoeveelheid blanke basislak en zijn er in drie kleuren; blauw, roze en zilver. Wanneer de hartjes licht vanger vind je een nog groter scala aan kleuren in het flesje.

IMG_7430

De hartjes zitten inderdaad in een grote hoeveelheid blanke basis. Persoonlijk denk ik dat die verhouding wat beter had gekund. Met het kwastje haal je de hartjes niet altijd even makkelijk uit het flesje. Daarom besloot ik de hartjes met een cocktailprikker handmatig te verdelen over mijn nagels.

IMG_7406

Met deze topcoat kan je werkelijk alle kanten op. Ik lakte mijn nagels in een lichte kleur om zo de hartjes extra goed tot hun recht te laten komen. Hier gebruikte ik Essie Rock The Boat voor.

IMG_7408

IMG_7403

De hartjes verdeelde ik met een cocktailprikker. Echt buigzaam zijn ze niet, waardoor ze een beetje op de nagel liggen. Een mooi geheel vormt het niet. Desalniettemin vind ik de combi wel ontzettend schattig!

IMG_7420

IMG_7411

Met een extra laagje topcoat is het probleem deels verholpen. Dit is ook zeker nodig anders raak je hartjes snel kwijt wanneer je aan het werk gaat met je handen. Met een laagje topcoat blijven de hartjes prima zitten en kan manicure (met een goede onderlak als Essie) zeker een paar dagen mee.

IMG_7432

De topcoat vind ik echt ontzettend schattig en origineel. Buiten dat om is hij zeker ook veelzijdig, je kan er alle kanten mee op. Zo kun je er ook voor kiezen om je nagels een beetje te upgraden met een enkel hartje op de tip. Super romantisch!

Deze topcoat van Kleancolor kocht ik destijds op eBay maar… vorige week bestelde ik, met mijn Sleek bestelling van The Make Up Spot, er nóg één mee. En nee, niet voor mijzelf! Wil je kans maken op Twinkly Love, houd dan woensdag You Nailed It in de gaten! ;)

Tevens wil ik The Make Up Spot even in de spotlights zetten voor de onwijs goede service. Bij mijn bestelling kwam Twinkly Love namelijk kapot aan, waardoor een deel van de lak uit het flesje was gelopen en de dop niet meer sloot. Na een mailtje had ik twee dagen later meteen een nieuwe in de bus, dát is nog eens service!

Klean Color Twinkly Love is onder andere te krijgen bij The Make Up Spot voor €3,95.

16 thoughts on “Klean Color | Twinkly Love Topcoat”

  1. Wat een leuke top coat! Jammer dat de hartjes niet echt buigzaam zijn, maar dat is idd zo opgelost met een gewone top coat. En dat voor maar 3,95. Ik wist niet dat ze zo goedkoop waren joh!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *