Fashion Favorieten Moederschap

Favoriete kledingmerken voor Jippe

blogbanner

Hij stond al een tijdje in mijn concepten – zoals nog veeeeele andere blogs – en vandaag kan ‘ie eindelijk online. Inmiddels heb ik drie keer Jippes outfits gedeeld en hoewel het steeds moeilijker wordt om z’n outfits goed vast te leggen (iets met bewegelijk), blijf ik het proberen. Ik vind het erg leuk om kleding voor Jippe te kopen en ‘s ochtends uit te kiezen wat hij aan krijgt. En natuurlijk hebben we de laatste maanden favoriete merken gekregen. Ik deel er vandaag vier met jullie!

→ De merknamen zijn klikbaar! 

Next

next direct

Next of Next Direct heeft een zeer uitgebreide en betaalbare collectie kleding, schoenen, accessoires en meer. De dameskleding heb ik nog nooit geprobeerd, maar Next is wel een (nieuwe) favoriet als het gaat om Jippes kleding. Ze hebben super leuke, hippe, schattige truitjes, jassen, laarsjes en zelfs ‘Ameland’ tuinbroeken. ;) De rompers die ze verkopen zijn overigens ook erg fijn. Next is gewoon erg origineel en heeft fijne prijsjes!

H&M

h&m

Tja, H&M kan uiteraard niet in dit rijtje ontbreken. En ik vind de kinderkleding van H&M alleen maar leuker worden. Over het algemeen is H&M ook prima betaalbaar en heef het leuke items. Vooral de pyjamas – zoals de koekiemonster variant hierboven – zijn favoriet. Ook z’n sneeuwpoptrui was razend populair. H&M heeft hippe maar ook schattige en originele kleding. We like! Nu nog wat sneller verzenden en dan is het helemaal super.

Name It

name it

Name It is één van de merken die ook hier op het eiland verkocht wordt. Ik vind de kwaliteit van dit merk erg goed en de stoffen die vaak gebruikt worden, super fijn! De designs zijn leuk, stoer en hip en de pasvorm is erg prettig. Ook niet onbelangrijk, Name It is over het algemeen ook best fijn geprijsd! Love it!

Hema

hema

Last but not least; de Hema! Hét baby en kind walhalla. Voordat Jippe er was, vond ik de Hema een leuke winkel maar niet bijzonder. Nu winkel ik er erg graag. Ze hebben typerende Hema kleertjes, schattige truitjes en hippe broekjes. Hema blijft maar leuker en leuker worden. Al sinds maatje 62 slaan we de joggers van de Hema in (inmiddels zijn we bij maat 80) en ook de sokken zijn echt heel erg fijn. De rompertjes besprak ik al eens in een Mommy’s Favorites en deze zijn nog steeds favoriet. Een ook de Hema heeft fijne prijsjes!

Wat is jouw favoriete kinder kledingmerk?

Lisanne

7 thoughts on “Favoriete kledingmerken voor Jippe”

    1. Ja, Zara is hier ook favoriet! Al hebben we de laatste maat er niks meer van, vind online bestellen soms best lastig bij Zara omdat de pasvorm niet altijd ‘past’ bij Jippe.

  1. Van Next wil ik ook graag nog eens wat bestellen, ze hebben zulke leuke dingen! Maar ik vis voor Melle’s maat iedere keer naast het net. Evenals die pyjama van de H&M, die we super leuk vonden, maar telkens in zijn maat niet verkrijgbaar was, en ook al niet meer op de groei. Haha ik vind hem nog steeds mega leuk!

    1. We kwamen er gisteren achter dat ze nieuwe pyjamaatjes hebben bij de H&M, dus wie weet zit er wat leuks tussen voor Melle! En Next is echt een aanrader!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *