Nagellak

Essie | Spaghetti Strap

IMG_6052

Na alle teleurstellende lichtroze lakjes die ik de afgelopen jaren geprobeerd heb, ben ik er een tijdje van af gestapt. Lichtroze nagellak is gewoon niet de beste. Tot ik kennismaakte met Essie en zo verrast was door de kwaliteit en dekking, dat ik het met lichtroze nagellak van Essie wel aandurfde. Ik heb lang getwijfeld, maar nam uiteindelijk Spaghetti Strap mee, voor een hopelijk, dekkend roze resultaat.

IMG_6056

Spaghetti Strap (alweer zo’n leuke naam!) is een babyroze kleur met een koele ondertoon. Deze kleur is niet geschikt voor iedereen, aangezien hij je handen wat bleker maakt door de koele ondertoon. Ben je op zoek naar een warmere (fellere) roze lak, check dan deze review eens.

IMG_6059

Voor het eerst heb ik een kwastje van Essie waarvan ik denk; hé, zijn jullie deze niet vergeten af te werken? Hier en daar steken wat haartjes uit. Met een schaar is dit snel verholpen, maar dit moet niet de bedoeling zijn, geloof ik.

IMG_7178

Persoonlijk vind ik dat je dit lakje op verschillende manieren kunt dragen. Daarom laat ik ook alle laagjes zien. Met één laagje geeft Spaghetti Strap je nagels een ‘upgrade’. Een beetje ‘my nails but better’-effect. Erg mooi! Vaak bij één laagje van lichte lakken, is de dekking niet helemaal gelijk. Daar heeft Essie geen last van. Een prachtige mooie even dekking voor een verzorgd resultaat. Ik denk dat deze lak ook zeer geschikt is voor een French Manicure.

IMG_7182

Na twee laagjes heb je een medium dekking. Hierbij moet ik wel vermelden dat ik twee vrij dunne laagjes heb aangebracht. Dit zorgt, vind ik, voor het mooiste resultaat. Lichtroze lak vergt altijd wat zorgvuldigheid bij het aanbrengen.

IMG_7186

Na drie dunne laagjes vind ik het effect heel erg mooi! De lak glanst mooi en geeft mijn nagels een prachtig klassiek effect. Eindelijk heb ik dé roze lak gevonden die mooi dekt. Ook al is het dan met drie laagjes, bij deze lak is dat geen probleem. Doordat de substantie niet al te dik is, kun je er makkelijk een aantal laagjes van aanbrengen. De droogtijd is ook snel, dus je manicure is snel klaar. Een topcoat aanbrengen voor de bescherming kan, maar voor de glans hoef je het niet te doen. Spaghetti Strap glanst op zich zelf al prachtig!

IMG_7187

Ook op zoek naar een mooie zachtroze lak die goed dekt? Stop met zoeken! Spaghetti Strap zit in het vaste assortiment van Essie en is verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen en parfumerieën voor €9,99.

25 thoughts on “Essie | Spaghetti Strap”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *