Beauty

Essence | Longlasting Lipstick 06 ‘Barely There!’

blogbanner-3

Eerlijk is eerlijk, ik ben verwend. Zelden draag ik nog een Essence of Catrice lipstick omdat ik meestal de voorkeur geef aan mijn MAC lipsticks. Je betaalt wat (uhm.. héél wat) meer, maar daar krijg je dan wel super goede kwaliteit voor. Toen ik laatst in het Kruidvat was, was er een kleur van Essence welke me nog niet eerder opgevallen was. Een mooi nude kleur, helemaal in mijn straatje. Die was wel weer eens het proberen waard! 

IMG_7638

IMG_7642

De lipstick van Essence komen in een matte huls met in het midden een kleuraccent die aardig overeenkomt met de lipstick kleur. De verpakking van Essence is altijd goed en wordt steeds wat ‘volwassener’. Het logo in de lipstick zelf vind ik ook altijd een erg leuke toevoeging.

IMG_7645

IMG_7646

Barely There! sprak me zo aan omdat het een mooie oudroze kleur leek met een bruine ondertoon. Dit is persoonlijk een van mijn favoriete tinten omdat het voor mij de perfecte ‘my lips but better’ kleur is. Een beetje hetzelfde als m’n gelieve Palisander Rose (RIP) en MAC Faux. Deze twee blijven alleen retegoed zitten, dus hoef ik daar de rest van de dag niet meer naar om te kijken. Hoe dat met deze van Essence is, gaan we uitvinden!

IMG_7658

De kleur is in ieder geval al helemaal goed en inderdaad precies wat ik mooi vind. Het is een mooie roze kleur, tikkeltje bruin/oranje en erg creamy. Super dekkend is hij niet, hij is vrij sheer en ‘glijdt’ over de huid.

barely there lipstick

De lipstick lijkt op bovenstaande foto’s erg glossy, maar in het echt valt dat reuze mee. Hij is niet mat, maar ook zeker niet glanzend. Hij komt het best in de buurt bij de Amplified finishes van MAC. De lipstick dekt goed op de lippen, is erg creamy en zacht en brengt prettig aan. Hij voelt ook echt verzorgend aan, bijna als een lippenbalsem. Het nadeel daarvan is meteen dat hij niet echt longlasting is. Wanneer je niet eet of drinkt, blijft ‘ie rustig een uurtje of 2 – 3 zitten. Maar na een maaltijd moet je deze beauty wel even bijstiften.

Ik ben tevreden met deze fijn lipstick. Hij zit in m’n tas en wordt regelmatig even bij gestift. Hij voelt prettig, geeft een mooie kleur af en is de perfecte ‘my lips but better’ tint. Love it!

Essence Longlasting Lipsticks zijn verkrijgbaar bij Trekpleister en Kruidvat met een Essence schap voor €2,39 per stuk. 

x Lisanne 

4 thoughts on “Essence | Longlasting Lipstick 06 ‘Barely There!’”

  1. Sorry voor alle comment spam :-D Had wat in te halen geloof ik haha!
    Vind het een mooie kleur, ook zeker iets wat ik zou dragen. Vind het wel jammer dat ze niet zo long lasting zijn maar ach, voor die prijs…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *