Sieraden

IWSBS sieraden | The Outline & The Marble

blogbanner-5

Eigelijk ben ik dol op sieraden, maar vergeet ik ze regelmatig om te doen ’s ochtends. Het gaat steeds beter, het wordt meer een gewoonte. Dus langzaam aan ben ik mijn sieraden collectie weer wat aan het uitbreiden. Zo kocht ik twee hele leuke, toffe en originele items in de webshop van Sophie en Michou; I Was Styled By Sophie. Kijk je mee?

IMG_8249

IMG_8253

IWSBS is een toffe concept store en biedt een platform voor opkomende ontwerpers, waar zij hun talent kunnen laten zien aan de wereld. Vernieuwing en exclusiviteit staan daarbij centraal. Achter het merk IWSBS staan twee onafhankelijke jonge Rotterdamse ontwerpers. Beiden met een eigen stijl en visie. “Wij delen de liefde voor ambacht, nieuwe technieken en excentrieke materialen. Het bundelen van onze krachten zorgt altijd voor een verrassingseffect in ons werk.” Vanuit de liefde voor ambacht heeft IWSBS ook een eigen fashion en sieraden label.De handgemaakte producten worden vervaardigd in het atelier naast de conceptstore.

IMG_8258

De webshop is zeer uitgebreid en maakte het maken van een keuze zeer moeilijk. Je kunt er namelijk terecht voor kleding, accessoires, leuke notitieboekjes en sieraden. Na lang neuzen koos ik uiteindelijk marble stud oorbellen genaamd The Marble en een zilveren armband The Outline.

The Outline

IMG_8264

IMG_8268

IMG_8272

De zilveren armband is echt wat voor mij. Ik heb vrij grove polsen en daarbij passen dus geen grote en brede sieraden. Dit lijkt al snel lomp en past niet bij mij. Ik ga dus graag voor subtiele en dunne armbanden. Deze armband is perfect. De vierkante vorm en de vierkantjes aan de uiteindes vind ik erg tof en maken het net even anders.

The Marble

marble oorbellen

Marble is natuurlijk helemaal hot op het moment. Deze trend zet zich nu ook voort in sieraden. Kettingen met marble had ik al wel gezien, maar oorbellen nog niet. Op slag verliefd was ik, toen ik deze toffe staafjes zag. Ik vind ze echt heel erg gaaf, zeker met het gouden ‘randje’. Deze oorbellen zijn eens iets anders dan wat ik normaal altijd draag, maar ik vind ze super mooi!

IMG_8256

Ik ben super blij met deze twee items. Een leuke, mooi en passende aanvulling op mijn sieraden stash. Love it!

The Marble en The Outline kosten €8,- per stuk en zijn verkrijgbaar in de webshop van IWSBS. 

x Lisanne

samenwerking

3 thoughts on “IWSBS sieraden | The Outline & The Marble”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *