Online Shoppen

eBay wishlist.

Missing-you-Hand-cream

Ken je mij en mijn blog, dan weet je dat ik dol ben op eBay. Lichtelijk verslaafd misschien wel. Maar ja, wat wil je… Zulke leuke dingen die je hier bijna niet vindt, voor hele fijne prijsjes. Nu moet ik even zuinig zijn na de aanschaf van onze MacBook en een weekendje Leiden met Pris in het verschiet, maar een eBay wishlist maken, kan altijd toch? Vandaag laat ik je de dingen zien die nog op mijn lijstje staan. En wie weet heb jij er ook nog wat aan.

Aangegeven prijzen kunnen variëren afhankelijk van de wisselkoers.

Etude House – Missing U Hand Cream

Zijn ze niet super schattig? Deze leuke handcrèmes zitten in zulke leuke ‘potjes’! Elke variant heeft een ander bijzonder geur, te herkennen aan hun buikjes. Zo heb je babypoeder, roos, groene thee en perzik.

Hier te koop voor €4,78 inclusief verzendkosten.

Basic Mini Dress

2014-Womens-Camisole-Long-Tank-Top-Spaghetti-Strap-Basic-Slip-Mini-Dress

Ik zit nog in twijfel, maar ik denk dat ik de zwarte variant binnenkort wel ga aanschaffen. De middelste lijkt donkerblauw, maar moet zwart wezen volgens de beschrijving. Als ze qua lengte goed zijn, zijn ze perfect voor mijn werk namelijk. Nu draag ik altijd een hemdje en zo’n tshirt rokje van de H&M.

Hier te koop voor €3,08 + €0,26 verzendkosten. 

Simple Bar Necklace

OL-Horizontal-Stick-Necklace-Noble-Simple-Bar-Bone-Pendant-Chain-Gold-Silver-New

Hoewel mijn bruiloftsketting en ik onafscheidelijk zijn, vind ik deze toch ook wel erg gaaf. Misschien eens voor de afwisseling? Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet laten. De kwaliteit is natuurlijk altijd afwachten.

Hier te koop voor €1,01 inclusief verzendkosten.

Mrs. Always Right Pillow Cover

Simple-Fashion-Linen-Cotton-Pillow-Case-Cover-Shell-Sofa-Home-Decor-Car-Cushion

Al een tijdje hebben Pris en ik ‘nieuwe’  banken. Onze kussen kunnen ook wel een make over gebruiken. We hebben standaard kussens van de Ikea die we zo nu en dan van nieuwe hoezen voorzien. Op eBay kwam ik een aantal super gave hoezen tegen waarvan ik weet dat ze voor meer dan het vijfvoudige in Nederland worden verkocht. Lang leve eBay. Vooral bovenstaande hoes vond ik natuurlijk erg gaaf. En de prijs, die is ook erg fijn.

Hier verkrijgbaar in verschillende varianten voor €2,77 inclusief verzendkosten.

Aztec Cardigan

Women-Knitted-Tops-Geometric-Irregular-Knitwear-Long-Sleeve-Sweater-Cardigans

Kleding kopen op eBay doe ik niet zo snel. In ieder geval niet iets wat meer is dan iets basics. Toch ben ik echt verliefd geworden op dit vest met toffe print en waterval kraag. De prijs ligt iets hoger dan de gemiddelde eBay prijs, maar dan kun je ook kiezen uit een hoop maten. Ik vind ‘m in ieder geval super tof!

Hier te koop voor €8,23 + €6,18 verzendkosten.

Poncho/cape

Hoewel ik niet helemaal weet of dit mij zal staan, heb ik meerdere foto’s gezien die me toch wel heel erg aanspraken. Leuk feitje, exact deze ‘cape’ wordt voor vele euro’s meer verkocht in Nederlandse webshops. De poncho is te koop in verschillende kleuren en one size fits most.

Hier te koop voor €11,55 + €2,31 inclusief verzendkosten.

Schoudertas

Een lange tijd heb ik een behoorlijke tassentik gehad. Nu koop ik ongeveer één tas per jaar, maar ben ik toch wel heel erg kritisch. De gebroken witte tas lijkt me erg gaaf. Toch weet je nooit hoe tassen op eBay uitvallen en de kwaliteit is natuurlijk vast crappy. Toch vind ik het model en de vele opbergmogelijkheden in de tas erg tof (zie link).

Hier te koop voor €11,50 inclusief verzendkosten.

Wat staat er nog op jouw (eBay) wisthlist?

 photo handtekeningYNI_zpscf0330c7.jpg

10 thoughts on “eBay wishlist.”

  1. Die ketting is leuk zeg! En de handcreme lijkt me ook fijn. Ik heb een keer een tas via EBay gekocht en niet heel veel geluk mee… qua geur… Enorm chemisch. Bespoten met parfum, binnenkant zelfs gewassen, buiten gehangen, geurbuideltjes… het heeft iets geholpen maar wordt er nog steeds niet blij van :-(

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *