Picture It

Picture It | September #1 ♥ Jarig, MacBook Air, ziek, TFIOS en een nieuwe bril.

banner

Een dagje later dan normaal, maar ook vandaag staat er weer een nieuwe Picture It op de planning. In Picture It kijken we twee keer per maand terug naar de afgelopen twee weken van mijn leven door een Instagram filtertje. Afgelopen twee weken was ik jarig, doodziek, ontving ik de MacBook Air en kocht ik een nieuwe bril! Kijk je mee?

1

Als verrassing bestelde Pris voor mij de MacBook Air voor mijn verjaardag. We zijn al een paar maanden aan het sparen en met mijn verjaardagsgeld hoopte we er in oktober eindelijk één te kunnen kopen. Dat werd iets eerder dankzij mijn lieve vrouw! ♥ Oscar is weer naar de hondenkapper geweest. Hij trekt dan een hele dikke bontjas uit en moet daarna altijd even wennen. Hier lag hij naast me in mijn nieuwe sjaal.

2

Twee september was ik jarig en speciaal daarvoor organiseerde ik een leuke winactie. Alleen vandaag kun je nog meedoen! ♥ Op mijn verjaardag werd ik ‘s avonds van het één op het andere moment doodziek. Zo ziek ben ik zelden geweest. Ik had de buikgriep te pakken! Helaas was ik zo ziek, dat ik na een uur toch mijn visite helaas heb moeten ‘wegsturen’, wat een zuur gevoel is dat zeg. De dagen erna lag ik op de bank en heb ik bijna alleen maar geslapen. Af en toe dronk ik wat thee onder dwang van mijn lief.

3

Trowback Thursday; toen ik nog danste. Hier dansten we de rumba. Dit is één van mijn favoriete foto’s. ♥ Woensdag was hij daar eindelijk, de MacBook! Ik probeer angstvallig het woordje ‘mijn’ MacBook te vermijden, want dan wordt mijn vrouw boos hihi. Onze MacBook. ;)

4

Een prachtige lak van Sinful Colors, mijn favoriet tot nu toe! Je ziet ‘m hier. ♥ Leuk perspakketje van The Body Shop! De eerste reviews kun je deze en komende week verwachten.

5

In mijn vorige Picture It las je dat ik het weekend voor mijn verjaardag werd verrast door mijn vriendinnetjes en moeder. Ik voorzag al hun nagels van gellak en vroeg ze of ze mij op de hoogte wilden houden van het verloop. Ze zijn enthousiast, jeej! ♥ Nadat vorig jaar mei mijn bril in tweeën brak heb ik vervolgens bijna anderhalf jaar met een – iets te grote – bril van Brillen24 rondgelopen. Niets mis mee, maar de kwaliteit is toch wat minder en was het het net niet. Afgelopen week ging ik eindelijk op brillenjacht! Ik houd van opvallende monturen en koos dit montuur van Specsavers. Daarbij kreeg ik ook nog een gratis zonnebril! Dinsdag haal ik ze eindelijk op!

6

Tijdens het brilshoppen moest ik natuurlijk ook stiekem nog even de Kruidvat in. Het is namelijk Nagelfestival. Ik mocht eigenlijk niks van mijzelf kopen, maar er was één lakje wat ik al een tijdje hebben wilde. En tja, als de tweede dan toch gratis is… ♥ ‘s Avonds keek ik TFIOS, lekker op de bank. En ja, ook ik heb stiekem een traantje weggepinkt. Maar dat zag gelukkig niemand. :|

7

Deze week moest ik toch mijn verbazing even delen op Instagram. Al die bloggers die samenwerken met de MacDonalds Iced Frappés Selfie actie hebben het over dat lekkere nieuwe drankje bij de Mac. Uuuuh, iets uit februari is naar mijn mening toch echt niet helemaal nieuw meer? ♥ Afgelopen weekend was het Triambla weekend op Ameland. Dit is altijd super druk en staat garant voor twee lange werkdagen en hard lopen (wat nou sporten?!). Zondagavond fietste ik naar huis en werd ik ‘beloond’ met dit prachtige uitzicht. Wat houd ik toch van Ameland…

Tot over twee weken! ♥

 photo handtekeningYNI_zpscf0330c7.jpg

5 thoughts on “Picture It | September #1 ♥ Jarig, MacBook Air, ziek, TFIOS en een nieuwe bril.”

  1. Mooi die dansfoto, gaaf dat je danste! En je bril is mooi, moet ook nog een nieuwe uitzoeken, ha ha. Ook bij Specsavers denk ik zo :).
    En inderdaad, die frappé kende ik ook allang!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *