Accessoires Lifestyle

Coolg!ft | Houten iPad, LED tekstballon & koperen lichtjesketting

blogbanner

Even geleden kreeg ik de mogelijkheid om via Coolg!ft een aantal toffe goodies uit te kiezen. Dit liet ik me uiteraard geen twee keer zeggen en ik nam een uitgebreid kijkje in de webshop. Ik besloot drie dingen uit te kiezen. Eén item voor mezelf, één item voor Jippe én één item voor jullie! Kijken jullie mee naar deze leuke gadgets? 

img_0583

Coolgift is een zeer uitgebreide webshop met allerlei toffe goodies. Van items voor in de keuken, leuke accessoires voor de woonkamer, handige gadgets en nog veel meer. Coolgift is daarom ook dé plek om gave cadeauideeën op te doen. Zelf koos ik de houten krijt iPad voor Jippe, de koperen lichtjesketting voor ons interieur en de LED tekstballon om onder mijn lezers te verloten.

My First Tablet

img_0587

img_0610

Er is niets zo natuurlijk als het kopieergedrag van kinderen. Ze willen net als mama of papa zijn. En dat vertaalt zich ook in speelgoedvorm. In deze tijd van tablets en laptops zal zoon- of dochterlief ook daarvan al een eigen exemplaar willen hebben. Maar kleuters zo een duur stuk technologie in handen geven zou – zacht gezegd – een riskante onderneming zijn. Daarom laat je ze best eerst oefenen met dit krijtbord voor kinderen. De vorm van het houten kader imiteert die van een tablet. Ideaal dus om papa na te apen als die zijn e-mails aan het checken is.

img_0611

img_0614

Gewoon een leuk krijtbord met een moderne touch. De tablet, of eigenlijk is het een iPad, is van laagjes zacht, natuurlijk hout gemaakt. Een tikkeltje kwetsbaar, aangezien de eerste laag hout al een beetje losliet. Met een beetje houtlijm was dit zo gefixt, maar natuurlijk hoort dit niet zo.   Door middel van een stokje achter de tablet, kun je hem eventueel ook recht op zetten. Dit ziet er leuk uit, maar is niet zo praktisch tijdens het tekenen aangezien de iPad dan omvalt.

img_0634

img_0638

Het potloodje vind ik een absoluut pluspunt. Vooral voor de kleintjes is dit beter dan een krijtje. De tablet is overigens ‘officieel’ geschikt voor kinderen ouder dan drie jaar, in verband met verstikkingsgevaar door het potlood en het stokje achter de iPad. Maar Jippe (16 maanden) vindt z’n nieuwe speeltje echt geweldig. Met veel lawaai krast hij zijn iPad vol, deze gadget is helemaal geslaagd!

My First Tablet kost €16,95.

Koperen Lichtjesketting

img_0616

Gezelligheid zit vaak in de kleine dingen. Met een mok warme chocomelk naar de dwarrelende sneeuwvlokken achter het raam kijken. Bij een vuurkorf genieten onder de sterrenhemel. Of het huis opfleuren met warm gloeiende lichtjes die onmiddellijk een unieke knusse sfeer uitstralen.

Voor dat laatste zit je met deze koperen lichtketting al zeker goed. Door de flexibiliteit van het materiaal kan je dit originele lichtsnoer niet alleen als decoratie ophangen, maar ook in allerlei vormen plooien. Laat je betoveren door de warm-witte gloed van de LEDs en creëer direct de juiste sfeer. Niet alleen een leuk gadget voor feestjes maar ook om rustig aan cocooning te doen in je eigen huiskamer.

img_0627

img_0622

De kaarsjes mogen weer aan, de gordijnen weer dicht en ja… ook Kerst komt dichterbij jongens! En dat betekent, lichtjes! Deze koperen lichtjesketting kon ik niet laten liggen, want je kunt er zo veel leuks mee. Bovenstaande foto’s laten overigens meteen zien waarom ik geen interieur-blogger ben… Leuk zo’n lichtjes ketting, maar dan? Door dat het heel dun ijzerdraad is, kun je er van alles mee. Maar ik koos even voor de veilige en vooral snellere manier.

img_0625

De ketting (1.80 m.) legde ik op ons dressoir om mijn lichtbak en cactusjes. Doordat hij op batterijen werkt, ben je niet gebonden aan een stopcontact, dus ook dat is een groot voordeel. Ik ga nog even experimenteren met dit toffe koperen draad! Ideeën zijn welkom!

LED Tekstballon

img_0585

Genoeg papier verspild. Vanaf nu kan je je briljante ingevingen, lieve berichtjes of grappige kribbels gewoon kwijt op een levensechte tekstballon! Het principe is hetzelfde als dat van een whiteboard. Met de meegeleverde zwarte stift schrijf of teken je op het witte vlak. Dat kan je dan met een zacht doekje vervolgens weer schoonvegen. En om je boodschap nog extra te belichten, kan je de boodschap – nou ja – extra belichten.

img_0584

img_0589

Hoe leuk is dit? De LED-bakken zijn natuurlijk helemaal hip en ook deze variant vind ik super gaaf. Tof om de bak helemaal zelf te kunnen customizen, toch? Deze letterbak is geschikt voor elke ruimte van je woning. Van kinderkamer tot keuken of als blikvanger in de woonkamer. De marker is makkelijk aan de zijkant te bevestigen met een magneet, maar zelf vind ik het mooier om die er af te laten.

img_0593

De bak heeft een afmeting van 29,5 cm bij 21 cm, precies de goede afmeting als je het mij vraagt. Net als mijn andere letter lichtbak past hij mooi in het interieur en passen er daarbij ook nog andere accessoires bij. De bak werkt op twee AA batterijen en geeft een subtiel licht af. Erg tof, vind ik ‘m! Maar ik heb natuurlijk al een lichtbak, vandaar dat ik deze morgen verloot onder mijn lezers. Kom dan dus nog eventjes terug!

De LED tekstballon kost €22,95.

x Lisanne

samenwerking

4 thoughts on “Coolg!ft | Houten iPad, LED tekstballon & koperen lichtjesketting”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *