Baby

De hipste geboortekaartjes volgens de laatste trends.

blogbanner-4

Nu is het voor ons alweer 15 maanden geleden dat wij de geboortekaartjes van Jippe de deur uit deden, maar om ons heen zijn er alweer een hoop vrienden en bekenden zwanger. Ook op de zwangerschapsgroep waar ik destijds bij aansloot, zijn er alweer een aantal meiden zwanger of net bevallen. We delen regelmatig leuke dingen waaronder dus ook geboortekaartjes. Je ziet steeds vaker dat geboortekaartjes aansluiten bij de laatste trends. Vandaag bespreek ik een aantal trends en daarbij passende kaartjes! 

De Watercolour Trend
 schermafbeelding-2016-10-04-om-14-10-05

De Watercolour trend kwam eigenlijk tegelijkertijd met de hype van het handletteren. Klassiek én hip. Watercolour zie je steeds meer terug in posters, kaartjes en interieur maar ook op babyvlak laat deze trend zich ineens steeds meer zien. Niet voor niets dat de geboortekaartjes ook meer en meer doen met handettering en watercolour. Super romantisch als je het mij vraagt.

De Wolkjes Trend

schermafbeelding-2016-10-04-om-13-51-05

De Wolkjes trend is mijn persoonlijke favoriet. Als deze trend iets eerder was ingezet, weet ik zeker dat Jippes kamertje ook wolkjes accessoires had gehad. Dekentjes, lampen, kussens en dekbedden. Overal vind je wolkjes wanneer je kijkt op het gebied van kinder- en babydesign. Vooral de lamp van A Little Lovely Company is natuurlijk niet te missen. Ook de geboortekaartjes met wolkjes vind ik super schattig. Minimalistisch maar toch helemaal ‘baby’.

De Flamingo Trend

schermafbeelding-2016-10-04-om-14-19-04

De zomers trend voor de meisje-meisjes. Roze all-over! Ik vind de Flamingo trend erg leuk, ook als print op interieur accessoires of als sieraad. Wanneer je flamingo lover bent, kun je je hart ophalen met allerlei leuks van Cotton Baby. Van kruikzakken, kussen en zelfs aankleedkussens. Heerlijk girly-girl en perfect voor wanneer je de zomer nog lang niet zat bent!

De Zwart Wit Trend

schermafbeelding-2016-10-04-om-13-33-19

De Zwart Wit trend is here to stay! Deze zette net een beetje in toen ik zwanger was van Jippe en is niet meer weg te denken bij verschillende bekende babymerken. Stoer, minimalistisch en super hip. Zelf heb ik er niet (meer) zo veel mee omdat ik het niet bij Jippe vind passen, maar de tred zelf vind ik wel erg gaaf. Wat betreft accessoires en geboortekaartjes kun je met deze trend ook alle kanten op. Er is inmiddels zo veel keus!

Geboortekaartjes zijn tegenwoordig meer dan een bekendmaking van de geboorte van jullie kindje. Het moet bij je passen, je kunt het volledig aanpassen aan jouw identiteit en de laatste trends wanneer je dit belangrijk vindt. Uiteraard kun je zelf geboortekaartjes maken wanneer alles (net) niet aansluit bij jullie wensen. Zelf vonden wij dat het leukst omdat ons geboortekaartje echt helemaal paste bij onze situatie. Maar mocht je dat niet willen, dan is er een wereld aan geboortekaartjes waar je uit kunt kiezen!

Welke trend past bij jou? 

x Lisanne

samenwerking

2 thoughts on “De hipste geboortekaartjes volgens de laatste trends.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *