Beauty

Eyes Lips Face | Lock On Liner and Brow Cream ‘Taupe Blonde’

blogbanner-3

Wenkbrauwen zijn hot en happening. Ze zijn niet meer weg te denken uit de beautyroutines van vele liefhebbers. Bold Brows zijn hip! Ik teken al een aantal jaar mijn wenkbrauwen bij en heb ze nooit super dun gehad. Ik volg altijd de natuurlijke vorm van mijn wenkbrauwen en epileer alleen de losse haartjes. Eigenlijk ben ik altijd een beetje zoekende naar hoe ik mijn wenkbrauwen wil ‘stylen’, ik heb al van alles geprobeerd. Van potlood, poeder tot een soort stiftje van Catrice. Hetgeen wat ik nog niet geprobeerd had, is een gel of cream. Dus dat werd hoog tijd! 

IMG_9146

IMG_9148

“Deze oogschaduw is multifunctioneel! Hij benadrukt de blik als eyeliner, hij kan aan worden gebracht als oogschaduw en hij definieert en tekent je wenkbrauwen. Zijn crèmige textuur is gemakkelijk om aan te brengen voor een perfect resultaat die lang houdt.”

IMG_9150

De cream komt in een soortgelijk potje als de Smudge Pot met 5,5 gram product. Ook hier heeft het dekseltje wat moeite met sluiten, dus goed aandraaien is een absolute must. Zeker bij dit product, want anders droogt hij erg snel uit. Zelf kreeg ik een potje binnen wat per ongeluk al open was en de cream was dan ook volledig uitgedroogd. Gelukkig kreeg ik gauw een nieuwe toegestuurd, wat een service!

IMG_9156

In principe is dit dus een 2-in-1 product. Je kan deze cream als eyeliner (zelfs oogschaduw) gebruiken en als wenkbrauw cream. Zelf gebruik ik de cream voor dat laatste, want dat is waarvoor ik ‘m uit koos. Ik zie zo veel mooie strakke resultaten voorbijkomen met dit soort wenkbrauwproducten dat ik het echt moest proberen. De kleur is natuurlijk altijd wel een beetje lastig. Ik ben blond maar mijn wenkbrauwen zijn zelf echt donkerblond.

IMG_9166

Voor mijn (donker)blonde wenkbrauwen koos ik de kleur Taupe Blonde. Wenkbrauwproducten voor blondines zijn heel vaak te oranje of zelfs een beetje rossig, maar deze is dus echt wat meer taupe. Hij is eigenlijk nog net een tikkeltje te warm, maar dit zie je eigenlijk duidelijker op de swatch dan daadwerkelijk in een look. De cream blijft trouwens rete-goed zitten!

PicMonkey Collage IMG_0253

Leuk he zo’n close-up? Word je er meteen weer mee geconfronteerd dat het weer tijd is voor een kleine epileer sessie. ;)  Ik ben super enthousiast en weet zeker, ik wil niet meer anders! Het gemak, de kleur, de werking… Het doet zo goed zijn werk! De cream breng ik aan met een schuin afgesneden kwastje van Marie Christine waar binnenkort nog een review over volgt. Ik volg eerst de buitenste lijnen van mijn wenkbrauwen waarna ik ze invul met de cream. Wel ga ik er daarna nog even over heen met een dikke compacte kwast om het een beetje ‘zachter’ te maken. Ik ben echt super fan! Ode aan de shameless selfie met koekje én gestylde wenkbrauwen! ↓


IMG_9149

Het moge duidelijk zijn dat dit voor mij een absolute niet favoriet is. Ik ben hier zo ontzettend blij mee! Als liner heb ik de cream dus niet gebruikt, puur omdat ik de kleur daar eigenlijk niet zo mooi voor vind. Maar mochten jullie dit nog wel graag eens terug zien, dan hoor ik dat natuurlijk graag!

De Eyes Lips Face Lock On Liner and Brow Cream is verkrijgbaar in vier kleuren, kost  €6,- en is verkrijgbaar bij Eyes Lips Face.  

x Lisanne

samenwerking

1 thought on “Eyes Lips Face | Lock On Liner and Brow Cream ‘Taupe Blonde’”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *