Beauty

Essence | Soo Glow! Cream To Powder Highlighter 10 ‘Look On The Bright Side’

2014-11-06 15.46.51

Een product wat al een tijdje in mijn ‘nog te reviewen bakje’ zit, is de Soo Glow! highlighter van Essence. Deze cream to powder producten kwamen afgelopen voorjaar in het vaste assortiment van Essence. Ik ben dol op highlighters, dus dit nieuwe product moest ik zeker proberen. Inmiddels is hij niet meer zo nieuw meer, maar natuurlijk moet ik ‘m nog wel aan jullie showen! 2014-11-06 15.46.42

2014-11-06 15.47.10

De Soo Glow! producten komen allemaal in een rond doosje met een doorzichtige deksel en bevatten 4 gram product. Helaas had ik de pech dat ik een gebruikt product kreeg. Grrrr. Jammer voor de foto’s, overal staan al kleine veegjes. Jammer!

2014-11-06 15.47.39

2014-11-06 15.48.55

Dit zijn bijzondere producten. Het lijken namelijk crème producten, maar eenmaal aangebracht op de huid transformeren ze in een poederachtige substantie. Eigenlijk belooft zo’n product the best of both worlds. Het gemak van een ‘droog’ poederproduct met de houdbaarheid van een crèmeproduct zonder vet of vloeibaar aan te voelen. Al eerder probeerde ik zo’n soortgelijk product van Hema in de vorm van een blush (klik hier) en met succes.

swatch essence so glow

De highlighter voelt zacht aan en is zeer goed gepigmenteerd. Zo goed dat je moet oppassen dat je niet te veel product aan brengt. Wanneer je dit wel doet, loop je het risico dat je de rest van de dag met een witte waas op je gezicht loopt. Aangebracht met de juiste dosering is het een prachtige witgouden highlighter die me doet denken aan Nars Albatross en deze creamy highlighter van Etos.

full face essence so glow

Aanbrengen vergt wat concentratie en misschien zelfs wat oefening. Je kan de highlighter het beste stippend aanbrengen en vervolgens met je vingers of een stevige kwast in de huid blenden. Deze highlighter is namelijk écht longlasting waardoor hij, eenmaal geset, nergens meer heen gaat. Het effect is mooi, subtiel maar kan ook goed opgebouwd worden voor meer glans. Voor een dagelijkse look vind ik dit voldoende en een fijne aanvulling op mijn blush. De highlighter is ook perfect geschik voor je neusbrug, wenkbrauwbot, binnenste ooghoek of ‘cupidsbow’. Super!

De Soo Glow! highlighter is verkrijgbaar in twee kleuren, is verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister met een extra Essence schap en kost €2,89 per stuk. Tevens zijn er ook twee blushes verkrijgbaar in deze lijn.

 photo handtekeningYNI_zpscf0330c7.jpg

7 thoughts on “Essence | Soo Glow! Cream To Powder Highlighter 10 ‘Look On The Bright Side’”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *