Nagellak

Catrice ICONails Gel Lacquer | 10 Rosywood Hills

De afgelopen maanden heb ik nauwelijks Catrice nagellak meer gedragen. Sinds zij een aantal jaar geleden hun formule veranderde was ik er op zijn zachtst gezegd niet zo’n fan meer van. Sinds kort heeft Catrice haar nagellak collectie wederom een complete make-over gegeven en zijn zowel de stijl, de kleuren als de formule verandert. Genoeg reden om Catrice opnieuw een kans te geven!

Catrice vernieuwde haar complete nagellak collectie met maar liefst 45 ‘nieuwe’ kleuren. Niet alle kleuren zijn even nieuw, sommige zijn terug van weggeweest of terug onder een andere naam. Catrice zegt zelf:

Blijft tot wel 7 dagen zitten – zonder top coat! De innovatieve nagellak formule, verkrijgbaar in 45 prachtige kleuren, verzekert je van een perfecte gel glans en maximale houdbaarheid. De nagellakken hebben een hoogglans finish door het gebruik van de GLOSS SEAL’RTM technologie. Het nieuwe professionele kwastje maakt aanbrengen eenvoudig en precies. De ICONails Gel nagellakken zijn verrijkt met açai olie die een verzorgende werking hebben voor je natuurlijke nagels bij het aanbrengen van een intensieve kleur – Kleur & Verzorging op z’n best! Açai olie is bekend vanwege zijn voedende, vochtinbrengende en herstellende effect en zorgt voor een hoogglans finish. De exclusieve verpakking is bijzonder praktisch: de dunne, ronde dop met professioneel kwastje maakt aanbrengen eenvoudig en precies. Het zorgt bovendien voor de juiste dosering, zonder strepen. Voor een perfecte manicure, breng twee lagen van de hoog gepigmenteerde textuur aan op de nagels. Dit zorgt voor de gewenste kleurintensiviteit.

Het kwastje is in ieder geval weer fijn rond afgesneden! Oh wat heb ik de afgelopen tijd het oude kwastje van Catrice vervloekt. Niet recht, niet rond en vaker wel dan niet slordig afgesneden. Dit kwastje ziet er stukken beter uit. De vierkante dop kun je makkelijk verwijderen waarna je een kleine ronde dop overhoudt. Dit lakt makkelijker dan met de vierkante dop, alleen had de dop naar mijn mening voor de houvast net iets langer mogen wezen.

Bij het bekijken van de nieuwe kleuren, werd ik gelijk verliefd op dit mooie oudroze kleurtje genaamd Rosywood Hills. Helemaal mijn ding en altijd goed. Catrice slaat wat betreft kleuren eigenlijk altijd wel de spijker op zijn kop, vind ik. Mooie klassieke roze en rode kleuren, laat dat maar aan Catrice over. Rosywood Hills dekt perfect in twee laagjes maar zou er zelfs met één laagje vanaf kunnen.

Rosywood Hills lakt prettig en snel. De formule is niet te dik en niet te dun en brengt fijn aan. Zelfs drogen doet de lak sneller dan dat ik gewend ben van Catrice! Zonder topcoat glanst hij al prachtig en Catrice belooft dat de houdbaarheid zelfs zonder topcoat erg goed moet zijn. Nu gaat helaas op dat punt een tikkeltje mis. De houdbaarheid is zeker niet slecht, zonder topcoat doet hij het toch zo’n 3 of 4 dagen goed op mijn nagels. Maar 7 dagen, dat redt hij bij lange na niet zonder topcoat. In ieder geval niet op mijn zwakke nagels.

Catrice heeft met de vernieuwing van haar nagellak lijn iets heel goeds gedaan! Als elke ICONails Lacquer zo fijn is als deze kan Catrice er op rekenen dat ik weer vaker naar deze lak grijp. Ik ben verrast!

De Catrice ICONails Lacquers kosten €2,99 per stuk en zijn o.a. hier te koop. 

x Lisanne 

9 thoughts on “Catrice ICONails Gel Lacquer | 10 Rosywood Hills”

  1. Wat een mooie kleurtje zeg, deze zou ik in de herfst wel dragen. Ik heb nu enkele lakken uit de nieuwe lijn getest met de top coat die erbij hoort en dan red je zeker wel de 7 dagen, dus de top coat maakt echt wel verschil.

    1. Ah! Ik ben benieuwd. Catrice belooft dat hij zonder topcoat 7 dagen blijft zitten, maar dat redde hij helaas niet. Ga ik toch de topcoat nog eens aanschaffen!

  2. Ik heb van de week een lakje geprobeerd en ik ben letterlijk blown away door de kwaliteit er van! Met base maar zonder topcoat bleef de lak na ruim 7 dagen nog steeds mooi! ♡

    1. Daar ga ik wel van uit, maar wil je het zeker weten zou ik het even checken. Zelf heb ik altijd nagellak gedragen tijdens mijn zwangerschap.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *