Nagellak

Pink Gellac LED Starter Kit | review & how to

blogbanner-2

Als je mij al langer volgt, weet je dat ik dol ben op gellak. Zelf gebruik ik verschillende merken op zowel mijn eigen als de klanten hun nagels. Een merk waar ik al veel over gehoord had, maar welke ik nog nooit heb geprobeerd is ‘Pink Gellac’. Razend enthousiast was ik dus, toen ik de mogelijkheid kreeg om de LED Starter Kit te proberen. M’n ervaringen lees je vandaag! 

IMG_6891

IMG_6911

Met de Pink Gellac Starterset heb je alles in huis voor de perfecte gellak manicure. Zelf ben ik groot fan van gellak. Helemaal omdat de tijd om mijn nagels te lakken schaars is, sinds ik moeder ben én een drukke nieuwe baan heb. Het ideale is dat de manicure tot 2 weken beloofd te blijven zitten. Daarbij vind ik het erg fijn dat je nagels veel minder snel afbreken door de stevige gel laag. De Pink Gellac Starter Kit bestaat uit een duidelijke handleiding, vijl, bokkenootje, basecoat, kleurlak, topcoat, pluisvrije watjes, cleaner, 10 remover foils en uiteraard de mini LED lamp.

IMG_6899a

IMG_6906

Met de Starterkit heb je alle producten in huis voor een uitgebreide gellak manicure. Je hoeft dus enkel een andere gel kleur aan te schaffen om af te wisselen. De rest kun je steeds weer gebruiken! Voor een gellak manicure heb je altijd drie soorten lak nodig:

Pink Base2 (15ml): Dé basis! De Base2 zorgt niet alleen voor een goede hechting van de Pink Gellac, maar zorgt er ook voor dat de nagellak weer eenvoudig verwijderd kan worden. Door de speciale formule kunnen de natuurlijke nagels niet verkleuren. Bovendien bevorderen de toegevoegde vitamine E, B5 en calcium de groei van de natuurlijke nagels.

Pink Gellac Kleur (15ml): Hier zie je de kleur 156 ‘Tropical’. Zon, Zee, Strand en Tropical Nails! Het kleurtje om alvast in de zomerstemming te komen, Pink Gellac 156 Tropical. Van Zandvoort aan Zee tot Rio de Janeiro met Tropical creëer je de perfecte beachlook.

Pink Ultra Shine (15 ml): De Pink UltraShine Topcoat is de allernieuwste gellak topcoat die zorgt voor een langdurig ultra gloss resultaat. Met de Pink Ultra Shine zijn de nagels nog beter beschermd. Doordat de Ultra Shine Topcoatnon-sticky is, hoeft het plakkerige laagje niet meer van de nagels verwijderd te worden en ben je dus gelijk klaar!

IMG_7292a

IMG_7259

Aanbrengen is super simpel en kost door de snelle droogtijd in de LED lamp ook nog eens helemaal niet zo veel tijd.

Voorbereiding: Allereerst duw je je nagelriemen terug met het bokkenpootje. Dit zorgt er voor dat er geen oude huid ‘vast’ zit aan je nagel. Daarbij ziet het er verzorgder uit én lijken je nagels vaak ook nog een stukje langer. Vervolgens ruw je je nagels op met de roze kant van de bijgeleverde vijl. Dit zorgt er voor dat de dode huidcellen verdwijnen, je nagels mooi egaal worden en de gellak beter hecht. Gel blijft namelijk niet zitten op een gladde en vette ondergrond. Eventueel kun je met de witte kant van de vijl je nagels in de gewenste vorm vijlen. Wanneer je hiermee klaar bent, verwijder je alle vijlstof met een pluisvrij watje en de cleaner. Raak je nagels hierna niet meer aan!

Het aanbrengen: Breng eerst een laagje van de Pink Base2 aan. Vermijd hierbij de nagelriemen. Het mooiste is wanneer je ongeveer 1 millimeter afstand houd van de nagelriem. Deze laag hard je 15 seconden in de LED lamp uit. Handig! De lamp geeft een piepje wanneer de 15 seconden voorbij zijn. Na de basecoat breng je een dun laagje kleur lak aan. Let er hierbij wederom op dat je de nagelriemen vermijd. De kleurlak hard je 60 seconden in de lamp uit. Deze stap herhaal je tot de juiste dekking is bereikt. Voor de houdbaarheid en intensiteit is beter om twee of drie dunne laagjes aan te brengen. ‘Tropical’ heeft in mijn geval aan twee laagjes voldoende. Als laatste breng je een egaal laagje van de Ultra Shine lak aan. Deze hard je wederom 60 seconden uit.

Verzorging: Wanneer je gellak aangebracht is, ben je eigenlijk meteen klaar om te gaan. De lak is meteen uitgehard en bevat geen plaklaagje. Zelf verzorg ik mijn en de klanten hun handen daarna altijd met nagelriem olie en verzorgende crème.

IMG_7251

IMG_7256

Enkele tips:

Vermijd minimaal een uur van te voren contact met water. Water zet namelijk je nagels op waardoor de gel minder goed hecht.
Bij een vette/broze nagels is het aanbrengen van een primer aan te raden.
Rol voor gebruik de flesjes minimaal 30 seconden tussen je handen. Schud de flesjes niet!
Breng de lak in dunne laagjes aan.
Vet je nagels elke avond in met een voedende crème of olie. Zo blijven je nagels soepel en blijft je manicure langer mooi.

IMG_7241

IMG_7090

Zelf ben ik zeer te spreken over de Pink Gellac Starterset! Het werkt super makkelijk, snel en het resultaat mag er zeker wezen. De kleur vind ik prachtig, dekt goed en heeft een prachtige glans. De lak heb ik samen met m’n bonusdochter Dian (stiefdochter klinkt ook zo… tja…) getest. Zelf had ik echt een primer nodig. Ik heb broze en dunne nagels, gel en gellak staan er om bekend beter en langer te houden op ‘gezonde’ en stevige nagels. Een primer zorgt er voor dat de gel net wat beter hecht.

PicMonkey Collage1

Bovenstaande foto toont het resultaat na 10 dagen. Je ziet enkel wat uitgroei. De lak zit er verder nog erg mooi op en glanst daarbij ook nog eens prachtig in de zon! Wel een grappig feitje, de lak lijkt na een aantal dagen een tikkeltje lichter te worden. Zelf verwijderde ik de gellak na 1,5 week, toen het aan de nagelrand wat begon te chippen. Verwijderen gaat heel simpel, zeker met de bijgeleverde remover pockets. Hoe je de gellak verwijdert, kun je hier bekijken.

IMG_7235

De Pink Gellac LED Starterset is verkrijgbaar voor €99,- (nu tijdelijk €69,-) in de webshop. Wil je je collectie uitbreiden dan kun je verschillende kleurtjes aanschaffen voor €14,95. Hierbij geldt de leuke aanbieding van 2 + 1 gratis! Uiteraard kun je in de webshop ook terecht voor allerlei andere benodigdheden voor gel en gellak, zoals lampen, cleaners, vijlen en meer.

x Lisanne

samenwerking

1 thought on “Pink Gellac LED Starter Kit | review & how to”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *