Nagellak

Hema | Holographic Copper & Bordeaux

IMG_4431

Holografische lakjes, ik wist nooit zo goed wat ik er van moest vinden. Het is vrij opvallend en ‘bijzonder’. Tot nog toe vond ik de holografische lakjes die ik tegen kwam ook wat te duur om ‘zo even te proberen’. Tot Hema om de hoek kwam… Voor een vriendelijk prijsje besloot ik een paar holografische lakken van de Hema mee te nemen. En, ik ben verliefd. Zwaar verliefd zelfs. Bereid je voor op een post vol foto’s, want ik kon werkelijk niet stoppen met het schieten van foto’s. ;) 

IMG_4423

Ik kocht vier lakken uit de de Special Effect Holographic collectie van de Hema. Deze bevat in totaal zes kleurtjes. Vandaag laat ik jullie kennis maken met 52 Copper en 56 Bordeaux.
IMG_4429

IMG_4427

IMG_4437

De kwastjes van de Hema lakken zijn vrij dun. Persoonlijk heb ik daar geen problemen mee, maar weet ik dat vele van jullie de voorkeur geven aan een wat breder kwastje. De lakken zien er in de flesjes al prachtig uit, maar het holografische ka nik nog niet echt terug vinden. In de flesjes zit 11 ml.

52 Holographic Copper

IMG_4432

IMG_4536

IMG_4533

IMG_4537

IMG_4538

IMG_4542

Wauw wauw wauw! Copper is werkelijk prachtig. Om te kwijlen!! De lak is inderdaad holografisch, wat je op sommige foto’s redelijk goed terug kunt zien. Helaas is het holografische effect moeilijk vast te leggen op camera en wilde het licht (lees: bewolkt!) ook niet echt mee werken. In het echt is het holografische effect dus (nog) beter. Ik heb holo’s gezien die nog meer holografisch effect hebben (bijvoorbeeld die van Nfu Oh), maar ik vind dit zeker niet slecht!

De lak lakt verder prettig, is van goede dikte en het beste van alles, hij droogt onwijs snel! De lak is in twee lagen dekkend, maar heeft het ‘beste’ effect na drie laagjes. De houdbaarheid (zonder topcoat) is niet super goed. Na een dagje afwas was de lak op de tips helaas aardig gechipt.

56 Holographic Bordeaux

IMG_4435

IMG_4556

IMG_4555

IMG_4551

IMG_4549

Bordeaux lijkt iets minder holografisch, maar is zeker nog holo te noemen. Misschien dat het door de donkere kleur komt. Op camera was het effect dan ook moeilijk vast te leggen. Bordeaux vind ik een erg mooie kleur, deze uitvoering in holo vind ik dan ook super geslaagd! Ook deze lak lakt heel erg fijn en droogt super snel. Vergeleken met ‘normale’ lakken drogen deze lakken erg snel. Deze lak dekt in één keer oké, maar komt het beste tot zijn recht wanneer je twee laagjes aanbrengt. Ook deze lak chipt na een dagje (zonder topcoat) vrij snel. Helaas…

IMG_4428

Waaa, ik ben zwaar fan van deze lakken. Ik ben om, holografisch is de bomb! Ik wil meeeeeer! De komende week kunnen jullie ook de andere twee lakken nog verwachten, ik ben benieuwd of ik deze net zo mooi zijn. Eén ding weet ik zeker, de andere twee holo’s die ik nog niet heb, ga ik binnenkort ook inslaan! Hema, petje af, je make-up producten worden alsmaar beter!

Ben jij ook verliefd op deze lakken? Ze zijn verkrijgbaar bij Hema voor €3,75 per stuk. Kom je ze tegen, neem ze mee. Ze zijn onwijs gewild en snel uitverkocht!

25 thoughts on “Hema | Holographic Copper & Bordeaux”

  1. Yay voor Hema! Ik vind het echt geweldig dat ze deze collectie hebben uitgebracht! Zelf heb ik de blauwe al in mijn bezit, maar ga zeker nog voor Holographic Copper :)

  2. Begrijp me niet verkeerd, maar ik ben stikjaloers ;-) Dit zijn exact de lakjes die ik wil hebben, maar ze zijn uitverkocht bij de Hema bij mij in de buurt :-( Ik vind ze prachtig!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *