Beauty

Catrice | Defining Blush 050 Apropos Apricot

IMG_4960

Blushes, I love them! Een vleugje kleur op je wangen kan je gezicht zo’n andere uitstraling geven. Catrice heeft een aantal prachtige blushes in haar assortiment, waarvan ik vandaag Apropos Apricot laat zien!

IMG_4963

Apropos Apricot zit in het bekende doorzichtige doosje van Catrice. Ik hou van de de strakke maar simpele verpakkingen van dit merk. In het doosje zit 5 gram, dit is 3 gram minder dan de bekende Sleek Rose Gold.

IMG_4967

De blush heeft een warm oranje kleur met een rozige ondertoon. Het mooie vind ik de gouden gloed die er in zit. Duidelijk aanwezig zijn ook de gouden shimmers. De blush doet me hierdoor wat denken aan Rose Gold.

IMG_4972

IMG_4976

De blush geeft onwijs veel pigment af, wauw! Wel is de blush wat poederig, waardoor er hier en daar wat blush ronddwarrelt. Uitkijken met aanbrengen dus! De blush is meer oranje dan ik had verwacht, waardoor hij zich toch onderscheidt van Rose Gold, welke iets roziger is.

IMG_5563

IMG_5568

Over deze blush ben ik super tevreden. Zo’n kleurtje had ik nog niet eerder in mijn stash! De blush blijft prima op zijn plek gedurende de dag en ik houd van de mooie ‘glow’ die de blush geeft aan mijn gezicht. Wel moeten ‘bleekhuidjes’ met deze blush uitkijken, bij mij vind ik hem op het randje, maar voor de echte bleekscheten onder ons, kan deze blush je wel eens nóg bleker maken.

Apropos Apricot is te koop bij Trekpleister en Kruidvat met een Catrice-schap voor €3,49 en dat vind ik geen geld voor zo’n blush als deze!

13 thoughts on “Catrice | Defining Blush 050 Apropos Apricot”

  1. Ik heb deze ook en ben er super blij mee! bij mij staan die roze tinten ook gewoon niet zo mooi.. Ik heb wel donker haar maar vind m bij jou ook mooi staan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *