Beauty

Beauty | Wishlist #1

Schermafbeelding 2015-01-21 om 20.29.33 banner

De afgelopen weken heb ik weer een aantal mooie beautypareltjes ontdekt en is er inmiddels alweer een mooie wishlist ontstaan. Een hoop wat op mijn lijstje staat, zal (voorlopig) niet in mijn stash terecht komen omdat we op het moment erg zuinig moeten zijn. Maar dromen mag altijd, toch? Vandaag laat ik jullie mijn beauty wishlist van dit moment zien!

Klik op de productnamen voor meer informatie of verkooppunt(en).
Schermafbeelding 2015-01-21 om 20.29.33

Makeup Revolution – Ultra 32 shade palette Flawless Matte
Nog niet verkrijgbaar, maar zal vast snel verschijnen in onder andere deze webshop voor +/- €9,99

Kiesque – Liquid Palisade
Ideaal voor het aanbrengen van nailart, gradient en stamping. I want it! Helaas nog vrij lastig verkrijgbaar. Maar wel te vinden via eBay of Amazon voor een bedrag rond de $20.

♥ The Body Shop – Vanilla Brûlée Body Polish
Nu in de uitverkoop (klik!) voor maar €3,- bij The Body Shop.

MAC – Pro Longwear Concealer
Sinds mijn zwangerschap heb ik steeds vlekjes in mijn gezicht. Ineens zie ik het nu van concealer. Onder andere te koop bij Douglas voor €18,50.

Essie – Island Hopping
Ik blijf van Essie houden. Bij het sneupen op Bol kwam ik ook nog dit prachtige kleurtje tegen. Die ga ik zeker onthouden. Bij verschillende verkooppunten verkrijgbaar voor €9,99.

Real Techniques – Powder Brush
Kwasten genoeg, maar eigenlijk mis ik één essentiële kwast; de poeder kwast! Ik heb goede ervaringen met RT, dus voor €13,99 wil ik deze zeker graag proberen.

♥ Essence Longlasting Lipstick – Cool Nude & Come Naturally 
Deze mooie lipsticks zijn vanaf februari verkrijgbaar, dus ik moet nog even wachten. Maar deze kleurtjes zijn helemaal mijn ding. En dat voor maar €2,39 per stuk!

OPI – Fifty Shades Of Grey Mini Pack
De kleuren van de nieuwe collectie van OPI zijn helemaal mijn ding. Het leuke is dat ze alle zes in een minipack verkrijgbaar zijn. Bij Douglas voor €29,95, maar je kan stiekem ook even op eBay neuzen voor ongeveer $20 incl. verzending.

Voor zo ver mijn wishlist! Uiteraard ga ik binnenkort op jacht naar de Essence lipsticks en is het Revolution Palette ook zeer aantrekkelijk voor die prijs. We’ll see. Wat staat er op jouw wishlist?

 photo handtekeningYNI_zpscf0330c7.jpg

14 thoughts on “Beauty | Wishlist #1”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *