Nagellak

Essie | The Girls Are Out

IMG_5822

Ja ja, we gaan nog eventjes door met de Essie gekte! Verliefd ben ik geworden op de zomerlijn Naughty Nautical waarvan ik jullie al eerder Rock The Boat liet zien. Vandaag de tweede uit die serie The Girls Are Out!

IMG_5825

The Girls Are Out vond ik in eerste instantie niet echt bij de rest van de lakjes passen. De hele zomerlijn is fris en fruitig, met als uitzondering deze paarse. Wel sluit ook dit lakje bij de rest aan door de subtiele glitters die er in zitten.

IMG_5828

Eigenlijk houd ik niet zo van paarse nagellak, maar voor deze maakte ik een uitzondering. Op de één of andere manier trok hij toch mijn aandacht en na ‘m drie keer in mijn handen gehad te hebben, heb ik hem toch maar meegenomen.

IMG_5832

Ook deze lak dekt niet goed genoeg in één keer. De substantie is wederom prettig en brengt goed aan.

IMG_5835

IMG_5836

Na twee laagjes is deze lak prachtig. De lak heeft een bepaalde ‘felheid’ die ik helaas niet op camera vast gelegd kreeg. Er zijn paarse ‘neon’ lakken die minder fel zijn dan deze beauty. De subtiele zilveren glitters vallen niet echt op, maar duidelijk is wel dat dit niet een ‘creamy’ lak is. Essie noemt deze lak zelf ‘sprekend pioenroos fuchsia’. Klink leuk. ;)

IMG_5824

Zoals ik al zei, ik hou niet zo van paars. Maar voor deze maak ik graag een uitzondering. Wat een vrolijke pittige paarse kleur is dit! Perfect voor een ‘girls night out’! En ik kan het niet vaak genoeg zeggen, maar ik blijf fan van de snelle droogtijd en houdbaarheid!

Essie The Girls Are Out is te verkrijgen bij drogisterijen met een Essie schap voor €9,99 of is simpel en snel te bestellen via Bol of eBay!

24 thoughts on “Essie | The Girls Are Out”

  1. Prachtig kleurtje, ik heb ‘m ook al in mijn kastje staan, moet ‘m nog uitproberen. Het is inderdaad echt een knalkleurtje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *