Favorieten

Must follow | Mijn favoriete bloggers van dit moment

banner

Voor bloggen heb ik momenteel wat minder tijd, maar in mijn vrije uurtjes vind je me regelmatig met mijn iPad in de tuin of op de bank. Soms even geen zin in een boek, maar wel om lekker blogjes lezen. Vandaag heb ik weer zes bloggers op een rijtje gezet welke ik met regelmaat bezoek. Opvallend is dat er dit keer wat minder beautybloggers tussen zitten. Benieuwd naar mijn favorieten van dit moment? Lees dan zeker even verder. Wie weet ontdek je jouw nieuwe favoriet! ;)

Met mijn ogen dicht ik alles heel (Merel Morre)

merelmorre

Ik heb een voorliefde voor taal, altijd al gehad. Op jonge leeftijd verslond ik dichtbundels uit de bieb en op de middelbare school zat ik vooraan bij poezië waar mijn medestudenten lagen te slapen. De blog van Merel Morre – stadsdichter van Eindhoven – schrijft heerlijke gedichten. Geen zware kost, maar herkenbare poezië met een dikke knipoog naar de dagelijkse realiteit. Serieus, brutaal en vooral lekker eerlijk. Op haar blog komen een paar keer per week van die fijne teksten voorbij. Love it!

Little Wonder World

littlewonderworld

Little Wonder World is een heerlijke feel-good lifestyle blog van Manon en Bibian. Bibian heeft een zoontje en Manon is in verwachting van haar eerste. Deze gezellige blog is niet alleen een ‘mama-blog’, maar bevat ook onderwerpen als food, lifestyle, Weight Watchers avonturen. Gewoon een fijne van alles wat blog. Kopje thee erbij en lezen maar. Alsof je een lifestyle magazine op schoot hebt.

Queen Of Jetlags

queenofjetlags

Oké, laten we eerlijk zijn. Ik ben alles behalve een fashion goeroe. Natuurlijk besteed ik aandacht aan mijn kleding, maar echt verstand ervan hebben, nope. Fashionblogs bezoek ik daarom zelden, maar er zijn er een paar waar ik graag een uitzondering voor maak. Noortje is de eigenaresse van Queen Of Jetlags en deze blog is in korte tijd echt één van mijn grote favorieten geworden. Noortje reist de hele wereld over door (als ik mij niet vergis) het werk van haar vriend. Haar prachtige outfit foto’s die niet zouden misstaan in de Vogue worden steeds genomen in verschillende steden. Noortje is prachtig en heeft een geweldige stijl. Bij het lezen van haar blog word ik altijd een tikkeltje jaloers. ;)

Nailtalk

nailtalk

Miriam is een gezellige mede nagelblogster. Haar creaties zijn super leuk en origineel en haar nagels zijn jaloersmakend. Haar swatches en foto’s zijn elke keer weer super mooi. Haar creaties deelt ze op haar blog, maar ook op Instagram is Miriam lekker actief. Dit loopt vaak uit op gezellige gesprekken over food, nagels en nailart. Miriams blog blijf ik bezoeken door de fijne ‘sfeer’ die ze uitstraalt. Zeker een bezoekje (en follow!) waard.

In a flow around the world

inaflowaroundtheworld

Deze geweldige blog van Jess ontdekte ik een paar weken terug en ik ben er niet meer weg te slaan. Jess zit werkelijk vol humor en is baas in het toevoegen van de prachtigste hastags aan haar Instagramfoto’s. Op haar blog schrijft ze over alles wat haar bezig houdt. Haar blogjes lezen heerlijk weg en zitten vaak vol humor. Deze jonge mama is in verwachting van haar tweede kindje en ook die ervaringen deelt ze – wederom met een flinke dosis humor – op haar blog. Deze blog kun je niet verlaten zonder een giga glimlach op je gezicht.

Freelennse

freelennse

Freelennse is een gezellige blog van Lenneke, een content & social marketeer en freelance tekstschrijver. Lenneke is niet een dagelijkse of wekelijkse blogger, maar ik geniet elke keer van de fijne stukjes op haar blog. Soms klein, soms hele columns, een kort verhaal en soms alleen een (muziek)filmpje wat gedeeld wordt. Gewoon dagelijkse hersenspinsels, fijn geschreven en vooral uniek. Worth a visit!

Dat waren mijn favorieten van dit moment! Ik ben zeer benieuwd naar jouw favorieten, altijd in om nieuwe blogs te ontdekken. Dus, wat is jouw favoriet?

handtekening

9 thoughts on “Must follow | Mijn favoriete bloggers van dit moment”

  1. Ik voel me vereerd, echt! Wat super lief en leuk dat je zo over mijn blog denkt en je ‘m graag bezoekt!! :-D Same here, ik kijk geregeld hier om te kijken wat voor leuks er nu weer op staat. Dank je wel!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *