Beauty

Black Opal | Gold Galaxy

IMG_5107

Via Beauty In Life won ik dit prachtige oogschaduwpaletje. Het merk ‘Black Opal’ kende ik niet, dus ik was extra nieuwsgierig! In het palette zitten precies de kleuren waar ik van hou, dus dat zit wel goed. Black Opal is een merk wat zich vooral richt op getinte vrouwen. Nu ben ik natuurlijk niet getint, maar dit oogschaduwpalet staat mij vast ook goed. ;) Benieuwd, kijk zeker even verder!

IMG_5110

Black Opal is, zoals ik al zei, een merk wat zich richt op getinte vrouwen. Het merk komt uit Amerika en heeft een ruime keuze in foundations, oogschaduw en lipsticks. De kleuren zijn afgestemd op de donkere huid. Foundation zal dus niet zo geschikt zijn voor de blanke vrouw, maar oogschaduw kan natuurlijk geen kwaad! ;)

IMG_5116

Het oogschaduwpalet ziet er erg mooi uit. Het mozaïekpatroon vind ik een leuke bijkomstigheid en de kleurtjes vind ik fantastisch. Ik ben erg benieuwd naar de pigmentatie. Merken voor getinte vrouwen staan er vaak om bekend geweldige pigmentatie te hebben.

IMG_5122

En ja, ook deze kleuren geven onwijs veel pigment af. Alle swatches zijn gemaakt met enkel één veegje over de huid!

IMG_5233

IMG_5205

Vandaag geen fullface foto’s van mijn look. Ik ben onwijs verkouden en dat doet mijn gezicht niet echt ten goede. Dus dat bespaar ik jullie! ;) De lichte kleur heb ik op mijn bewegend ooglid en onder mijn wenkbrauw aangebracht. In de crease zit de middel-donkerbruine kleur. In mijn buitenste ooghoek heb ik de donkerste bruine kleur gebruikt en dit een beetje gemengd met de oranje kleur. Dit heb ik geblend en uiteindelijk is dit het resultaat.

IMG_5212

IMG_5198

Ik ben heel erg tevreden over deze oogschaduw. Ze zijn onwijs zacht en super gepigmenteerd. De oogschaduw geeft geen fall-out en is super easy te blenden. Wauw, wat een geweldig merk! Deze oogschaduws doen zeker niet onder voor mijn UD Naked 2 palette qua kwaliteit!

Ben jij ook benieuwd naar dit (ver)nieuwe(nde) merk? Black Opal is te koop bij verschillende Etos-filialen. Check hier even voor het dichtstbijzijnde verkooppunt of check de site van Black Opal. Voor dit palette betaal je €15,20. Even slikken, maar dubbel en dwars het geld waard voor de 5 prachtige kleuren!

11 thoughts on “Black Opal | Gold Galaxy”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *