Nagellak

L’Oreal Color Riche | Banana Pop & Wasabi Hint

IMG_5151

Neons zijn helemaal hip deze zomer! Nu doet het zonnetje zijn best er eindelijk een beetje bij te komen, maar wil het nog niet helemaal lukken hier en daar. Tijd dus om zelf wat kleur aan te brengen! L’Oreal komt met de Color Riche Neon collectie en sluit daarmee perfect aan bij de trends van het voorjaar en de zomer. Vandaag heb ik voor jullie Banana Pop en Wasabi Hint!

IMG_5156

De Neon collectie zit in de bekende kleine Color Riche flesjes van L’Oreal. L’Oreal zegt zelf over deze lak:

“Ontdek de nieuwe Neon Collection van L’Oréal Paris en geef je nagels een oogverblinde look. De ultra geconcentreerde neon pigmenten laten je nagels stralen als nooit tevoren. De Le Vernis nagellak bevat een geïntegreerde topcoat, is shockproof en houdt tot wel 10 dagen.”

IMG_5157

Ik heb voor jullie 833 Wasabi Hint en 834 Banana Pop. Buiten deze twee kleurtjes behoren ook nog de roze Acid Watermelon en lila Flashing Lilac tot de collectie.

IMG_5160

De lakken zitten in vierkante lange flesjes van 7 ml. De flesjes vind ik persoonlijk niet zo mooi. De kwastjes maken mij wel heel blij! Ze doen me denken aan de oude vertrouwde brede en afgeronde kwastjes van Catrice. De kleurtjes zelf zijn helaas minder fel en neon dan ik gehoopt en verwacht had.

833 Wasabi Hint

IMG_5164

IMG_5239

IMG_5237

Na mijn ietwat teleurstellende poging met lichtgroene lak van de Hema, heb ik nu gelukkig wel een goede gevonden! Oké, hij is niet zo flashy als appeltjes groen, maar stiekem vind ik de kleur veel mooier! Wasabi groen it is, een niet alledaagse kleur. De lak is iets aan de dikke kant, hierdoor heb je de kans dat het wat streperig wordt. Na twee laagjes zit de lak echter prima op de nagels. Er af knallen doet hij niet en neon is ook zeker niet de associatie die ik er bij krijg, maar mooi is ‘ie wel!

834 Banana Pop

IMG_5166

IMG_5235

IMG_5234

Ook Banana Pop is zeker geen neon. Helaas! Wel doet ook deze lak zijn naam eer aan. Bananen geel is het zeker! Deze kleur was iets moeilijker lakken, maar dit kan ook liggen aan de ‘slechte’ conditie van mijn nagels op het moment. Er zijn veel oneffenheden op mijn nagels en Banana Pop maakt deze ietwat zichtbaar. Een ridgefiller kan hierbij uitkomt bieden. De kleur vind ik wel erg mooi en lekker zomers. Dekken doet hij in twee lagen, maar om het effen effect te behalen heb ik drie lagen aangebracht. Dit hoeft dus niet bij iedereen nodig te zijn.

IMG_5167

Met beide lakken ben ik erg blij. Ze lakken prettig en drogen vrij snel! De houdbaarheid is prima, maar 10 dagen redt hij niet.

Deze L’Oreal Color Riche lakken zijn te koop bij elke drogist met een L’Oreal schap voor €5,99. De mijne komen van Bol, maar let op. Laat je niet verleiden door de Neon looks op de site. Dit is helaas niet de juiste kleurweergave en een beetje misleidend!

12 thoughts on “L’Oreal Color Riche | Banana Pop & Wasabi Hint”

  1. Mooie kleuren! ik heb eigenlijk ook altijd ‘problemen’ met gele nagellak meetal qua dekking.. misschien ligt het aan de kleur ;) Jammer want ik vind gele nagels heel erg leuk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *