Beauty

Etos | Botanical Boost Basil & Grapefruit

Afgelopen winter maakte ik voor het eerst kennis met de heerlijke Botanical Boost lijn van Etos. Deze lijn heeft heel veel verschillende producten en dit voorjaar bracht Etos opnieuw een heerlijke Limited Edition geur op de markt. Vandaag laat ik je kennis maken met de geurlijn Basil & Grapefruit. Een zomerse en wederom originele geur die je in zonnige en Italiaanse sferen brengt.

Voor de Botanical Boost lijn maakt Etos gebruik van de expertise van Hortus Botanicus Amsterdam,é specialist op het gebied van Botanische collecties en plantwetenschap. Al eeuwenlang maakt de beautyindustrie gebruik van plantextracten. De werking van de geselecteerde planten in combinatie met de lekkerste wellness formuleringen, hebben geleid tot een prachtige uitgebreide botanische wellnesslijn.

Basilicum geeft een kruidige energieboost. Grapefruit staat bekend om haar helende eigenschappen en zit bomvol antioxidanten. De geurcombinatie is echt perfect voor de zomermaanden!

De complete collectie bestaat uit de volgende producten:

♥︎ showerfoam 200ml – €4,99
♥︎ showerpeeling 200ml – €6,99
♥︎ bed & bodymist 75ml – €5,99
♥︎ handwash 300ml – €3,99
♥︎ scented sticks 150ml – €7,99

Ik ontving de giftset met daarin de showerfoam, handwash en scented sticks. Ook zit er een zakje basilicumzaadjes in én zit het verpakt in een prachtige box die zeker nog een tweede leven krijgt hier.

Basil & Grapefruit Shower Foam

De shower foam zit wederom in een grote flacon van 200 ml. Hij lijkt qua substantie veel op de vorige Botanical Boost foam die ik testte en is duidelijk anders dan de “standaard” shower foams die je tegenwoordig overal vindt. Het is een dikke, volle foam die niet gelijk verdwijnt wanneer het in aanraking komt met water. Een feestje onder de douche en zuinig in gebruik door de volle kwaliteit. De geur is kruidig en zoet tegelijk, heerlijk!

Basil & Grapefruit Hand Wash

Een echte blikvanger in je badkamer, toilet of keuken als je het mij vraagt! Een feestje in een flesje. Deze hand wash reinigt je handen en laat tegelijkertijd een heerlijke frisse geur achter. De kleine scrubdeeltjes in de zeep merk je bijna niet, maar geeft wel net dat beetje extra.

Basil & Grapefruit Scented Sticks

Als Etos iets heeft laten zien, is dat ze goed is in het maken van goede geur stokjes. De Rosemary & Fig variant staat hier nog steeds en ik keer regelmatig de stokjes om. Wel is hij echt bijna op, dus dit pakketje kwam als geroepen. Na de kruidige en winterse Rosemary & Fig zijn deze geurstokjes een welkome verfrissing voor de zomermaanden. De stokjes geven een heerlijke zomerse en frisse geur af en je waant je zo in Italië! Echt mijn favoriet!

De Botanical Boost Basil & Grapefruit zijn nu tijdelijk verkrijgbaar bij Etos, dus sla snel je slag! Voor bovenstaande giftset betaal je €16,99.

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

1 thought on “Etos | Botanical Boost Basil & Grapefruit”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *