Beauty

Banggood | BeautyAngel Oogschaduwpalette

IMG_4474

Banggood is dé verzamelplek van goedkoper sieraden, leuke goodies en Japanse (make-up)producten. Tijdens het neuzen kwam ik dit grappige oogschaduwpalette tegen en besloot ik het voor een paar euro mee te bestellen. Het idee is grappig, nu de uitvoering nog…

IMG_4477

IMG_4480

Het palette zelf moet een tijdschrift voorstellen. Leuk bedacht. Ze zijn er in vier verschillende uitvoeringen, waarvan ik de ‘green’ versie heb. Deze sprak me het meest aan omdat er veelal aarde en naturelle tinten in zouden zitten.

IMG_4488

IMG_4483

De binnenkant van het palette ziet er prima uit. Oké, de kwaliteit is niet super, maar zeker niet slecht te noemen. Er staan een ‘tutorial’ in, hoewel ik die niet echt handig of duidelijk vind.

IMG_4484

In het palette zitten alleen shimmery kleuren. Dit vind ik jammer, want ik hou van de afwisseling tussen matte en glazende kleuren in een ooglook. De kleurtjes zelf zien er wel oké uit, maar doen me wel wat denken aan de goedkope (speelgoed)oogschaduw die je vroeger als meisje voor je verjaardag kreeg. De geur roept bij mij in ieder geval een hoop nostalgie op. Goed, swatchen maar!

1

IMG_4493

IMG_4494

IMG_4497

Over de eerste rij ben ik niet echt heel erg te spreken. Het pigment is op zich prima, maar de oogschaduws zijn behoorlijk zacht en poederig. Voornamelijk de eerste kleur is heel erg en korrelt behoorlijk. De bruine roestige kleur vind ik wel mooi.

2

IMG_4499

IMG_4500

De tweede rij is een stuk beter qua pigment maar ook qua structuur. De pigment verrast me behoorlijk en de kleurtjes vind ik erg mooi!

IMG_4492

IMG_4504

IMG_4502

De laatste rij is ook oké, maar springt er niet zo uit als de tweede rij. De kleuren vind ik mooi, al had zwart van mij wel écht zwart mogen wezen. Alle oogschaduws zijn super zacht en poederig. Ik vrees dat dit voor een hoop fall-out gaat zorgen tijdens de look.

IMG_4487

IMG_4505

Dan de blushes. Zullen we die maar gewoon skippen? Zo zacht als de oogschaduws zijn, zo hard zijn de blushes. Nadat ik met veel geweld mijn vingers over de kleuren heb heen gehaald, is dit het resultaat. Nope, deze ga ik niet weer gebruiken.

IMG_4489

IMG_4491

In het palette zit ook een spons/kwast applicator. Op zich prima, maar de kwastjes zijn vrij hard. Deze laat ik dus lekker in het palette. Ik gebruik mijn eigen kwasten wel tijdens het maken van een look!

IMG_4790

Ik bracht de eerste kleur van de eerste rij aan als highlighter onder mijn wenkbrauwbot. Op het bewegend ooglid gebruikte ik de derde kleur uit de eerste rij. Deze bracht ik ook aan in mijn binnenste ooghoek. In mijn crease en op mijn onderste wimperrand gebruikte ik de eerste kleur uit de laatste rij en in mijn buitenste ooghoek de derde kleur uit de tweede rij.

IMG_4794

Onder de oogschaduws bracht ik de I Love Stage basis van Essence aan. De oogschaduws zijn lastig aanbrengen doordat ze inderdaad voor heel veel fall-out zorgen. Zó erg heb ik het nog niet eerder gezien. Ik was hier al bang voor en ben begonnen met mijn ooglook. Daarna heb ik pas mijn foundation en dergelijke aangebracht. Ik zat namelijk van top tot teen, ook op mijn voorhoofd, onder de oogschaduwdeeltjes. Deze vlogen alle kanten op, ook na het aftikken van mijn kwast.

Tja, wat moet ik zeggen. De oogschaduws lijken goed gepigmenteerd maar de pigmentatie op de ogen lijkt helaas een stuk minder. De ooglook is op zich leuk geworden, maar na de swatches had ik er wat meer van verwacht. Het grootste nadeel is de fall-out. Die is echt extreem. Pluspunt was wel, dat de look nog perfect zat na een dag. Dit had ik niet verwacht! Mijn vergelijking met een speelgoed make-upsetje leek aardig op zijn plaats. Dit oogschaduwpalette is oké voor zijn prijs. Maar als je op zoek bent naar kwaliteit, zou ik even doorsparen voor iets beters.

Het oogschaduwpalette is te koop op Banggood €3,63 voor inclusief verzendkosten.

Heb jij wel eens goedkope make-up gekocht via eBay of iets dergelijks? En beviel dat?

5 thoughts on “Banggood | BeautyAngel Oogschaduwpalette”

  1. Hmm, het ziet er wel erg leuk uit! Alleen jammer dat de eerste oogschaduw zo brokkelt precies :( Je ziet het gewoon nog liggen… maar de middelste rij kleurtjes zijn wel erg mooi!

  2. Pigmentatie op je arm ziet er niet zo heel verkeerd uit, jammer dat het op de ogen een stuk minder is! Voor zo’n prijs vind ik het palette nog oke!

  3. Hmm jammer.. dat is het stomme aan sites zoals banggood; of het is super goede kwaliteit of slecht, je weet nooit wat je moet verwachten :P

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *