Shoplog

Aliexpress Shoplog VI ❤︎ Heel veel washi tape, planner stickers, pocket cards en meer.

De afgelopen weken heb ik weer heel wat leuke dingetjes via AliExpress binnen gekregen. Aangezien ik altijd veel vragen krijg over mijn aankopen, leek het me wederom leuk om mijn aanwinsten te delen met jullie. Op AliExpress koop ik over het algemeen altijd kleine dingetjes die niet meer dan een paar euro kosten. Want daar is Ali natuurlijk perfect voor! Kijk je mee naar mijn nieuwe shoplog?

De roze namen van de producten zijn klikbaar. Helaas verlopen links op AliExpress regelmatig. Daarom vermeld ik zoekwoorden bij de producten waar je eventueel op zou kunnen zoeken op AliExpress wanneer de link inderdaad verlopen is. 

Happy Pocket Cards

Deze kaartjes deelde ik laatst op Instagram en heel veel mensen vroegen me vervolgens om de link. Dit zijn super leuke kleine kaartjes die je bijvoorbeeld kan gebruiken om je Bullet Journal, agenda of scrapbook mee op te leuken. Maar ze zijn natuurlijk ook super tof om kleine kaartjes mee te versturen naar leuke mensen.

€3,70 // Zoekwoorden: scrapbooking, pocket cards, photo album, happy day paper //

Geometric Stamping PlateFlower Stamping PlateClear Nail Art Stamper

Toen ik net begon met nail art deed ik veel aan stamping maar mijn materialen van Konad zijn sterk verouderd. Eigenlijk wil ik dit heel graag weer oppakken, maar tot nu toe heb ik er de tijd nog niet voor gemaakt. Nieuwe spullen heb ik dus wel alvast in huis en binnenkort kan ik aan de slag met geometrische en bloemen patroontjes.

+/- €1,60 // Zoekwoorden: stamping, nail art stamping, stamper, clear silicone stamper, nail art, floral nail art, geometry stamping //

Washi Tape: PlantjesVlaggetjesDunne gouden lusjesVintage Stationary 

Washi Tape, I love it! Ik doe dan wel niet aan Bullet Journaling maar mijn agenda mag ik wel heel graag oppompen en organizen. Dit wordt een stuk leuker en vrolijker door al die leuke tape. Washi tape van Ali is ook echt heel fijn en van goede kwaliteit.

+/- €0,60 – €2 // Zoekwoorden: washi tape, tape, masking tape, adhesive tape //

Cactus Stickers

Naast washi tape zijn stickertjes natuurlijk ook perfect om je agenda, schoolspullen, notitieboek etc. te pimpen. Ik vrolijkte mijn groene Moleskine agenda op met deze leuke stickers. Helemaal leuk!

€0,79 // ZoekwoordenKawaii, green plant, cactus, stickers, cute diary decoration, scrapbooking, stationery //

Lichtbox Letters 

Ik heb al lange tijd zo’n leuke letterlichtbox, maar ik liep er steeds vaker tegenaan dat ik niet alle combinaties kon maken doordat ik letters miste. Daarom besloot ik een nieuwe set letters te kopen op AliExpress. Hierbij zaten ook een aantal leuke symbolen om je lichtbox nog sprekender te maken voor bepaalde gelegenheden zoals bijvoorbeeld Oud & Nieuw. De plaatjes waar de letters op staan zijn wel iets dunner, maar dat zie je eigenlijk niet.

€5,85 // ZoekwoordenCinema Lightbox Letters Black Letters //

Planner Stickers

Er zit wel een soort van rode draad door deze shoplog, niet? Deze leuke planner stickers zijn enorm geschikt voor bullet journaling, planner addicts en stationary liefhebbers. De set bevat, behalve gewoon leuke stickers, ook een vel met maanden, to do, important en dat soort stickers.

€3,82 // Zoekwoorden: Photo Decoration, Self-adhesive Stickers, Scrapbooking, Happy Planner, Card Making, Journaling Project //

Wat is jouw laatste AliExpress aanwinst?

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

5 thoughts on “Aliexpress Shoplog VI ❤︎ Heel veel washi tape, planner stickers, pocket cards en meer.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *