Moederschap

Jippes Kerstoutfit

Laatst showde ik al een aantal toffe outfits voor peuters voor de feestdagen. Inmiddels zijn de feestdagen nu toch echt achter de rug en hebben we hooguit misschien een paar nieuwjaarsborrels in het vooruitzicht. De feestkleding mag weer in de kast en langzaam begin het gewone leven weer. Vandaag leek het me leuk om Jippes outfit voor de Kerst te delen. Niets bijzonders, wél überschattig als je het mij vraagt. ;)

Voor Kerst hebben we achteraf niet veel nieuws aangeschaft. Ik kon maar niet echt iets leuks vinden en wat ik wel vond was er niet meer in Jippes maat. Tijdens ons dagje Utrecht kochten we nieuwe schoenen voor Jippe aangezien hij nog niet echt winterschoenen had die hij paste. We vonden een paar hele toffe Nike Air Force 1 en konden deze niet weerstaan. Verder heeft Jippe een blouse aan van Zara en een jeans van Tumble ‘n DryIk vind vooral zijn jeans erg fijn, hij zit super mooi maar is daarnaast van een flexibel zacht stofje waardoor hij wel lekker kan spelen. Tumble ‘n Dry kun je onder andere kopen bij Jayno, waar ze ook het merk Le Chic verkopen, ideaal voor elke feestelijke gelegenheid! 

Wij hebben een heerlijke Kerst gehad. We vierden het bij mijn ouders en hebben ‘s avonds met de familie bij mijn opa en oma gegeten. Het was super om iedereen weer te zien en Jippe genoot van alle aandacht. Hij mocht opblijven en hield het zo goed vol, zo’n lange avond. Om half 9 gingen we naar huis en om 9 uur lag hij eindelijk in bed, kletsend van alle gezelligheid. We hebben genoten!

 

BewarenBewarenBewarenBewaren

2 thoughts on “Jippes Kerstoutfit”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *