Shoplog

Shoplog | OPI, Sinful Colors, Essence, Catrice en meer!

bannerAfgelopen dinsdag moesten we aan de wal zijn voor een verjaardag. Even lekker er tussen uit, heerlijk na de afgelopen weken. Uiteraard combineerde we dit met een bezoekje aan de stad (of eigenlijk dorp) van Dronten. Voor het eerst sinds tijden kocht ik weer een aantal leuke lakken en wat make-up. Vandaag laat ik jullie de buit zien!

2015-03-25 13.53.46De Kruidvat in Dronten was lekker groot met o.a. een groot Essence schap, MUA maar ook Sinful Colors. Deze lakken verrassen me over het algemeen elke keer weer, dus besloot ik er een aantal mee te nemen. De eerste twee zijn Thimbleberry en Pistache. Hier betaalde ik de standaard prijs van €1,99 per stuk voor. De laatste twee zijn Let’s Meet en Unicorn en deze vond ik in de uitverkoopbak voor €1,- per stuk.

2015-03-25 13.55.25Bij het Essence schap heb ik een tijdje staan kijken bij de nieuwe producten. Helaas was het nagellak schap (nog) niet vernieuwd, dus die sloeg ik over. Wel hadden ze een leuk schap met de nieuwste oogschaduws waarbij je een leuk haarelastiek kreeg. Ik wilde beide altijd nog eens proberen, dus koos ik voor een neutrale matte tint Hazel Me Not voor €2,39. Mijn poederkwast was al een tijd aan vervanging toe en daarom kon ik deze vrolijk Powder Brush kwast natuurlijk niet laten liggen voor €2,99.

2015-03-25 13.57.27En dan de producten waar ik het meest enthousiast van werd tijdens de assortimentsvernieuwsing; de nude lipsticks! Ik nam de kleuren Come Naturally en Cool Nude mee voor €2,39 per stuk. Ook was mijn all-time favorite mascara zo goed als leeg, dus kocht ik al vast een back-up van Catrice Glamour Doll Volume Mascara voor €3,99.

2015-03-25 13.52.58En tja, toen kwam ik een Big Bazar tegen. En laat die nou net deze week OPI in de aanbieding hebben. Ik heb me ingehouden en nam uiteindelijk drie kleurtjes mee. Van links naar rechts zie je Schnapps Out Of It!Let’s Do Anything We Want! en Don’t Pretzel My Buttons Deze kostten €4,99 per stuk maar voor drie betaalde ik €12,-.

2015-03-25 14.00.18Verder kocht ik een deodorant om me even te kunnen opfrissen tijdens bijvoorbeeld het werk. Hiervoor gebruik ik altijd Vogue Parfum Deo Enjoy. Deze kostte daar €1,99. Ook hadden ze nog wat Maybelline Color Tattoos liggen en de kleur Metallic Pomegranate stond al tijden op mijn verlanglijstje. Hiervoor betaalde ik nu maar €2,99 in plaats van de ruime €10,- die je normaal bij de drogist betaalt.

2015-03-25 13.59.12Bij de Xenos neusden we wat rond voor fotolijstjes, maar die heb ik niet op de foto gezet. Toen we bijna bij de kassa waren, liep ik nog tegen deze toffe drinking jars aan. Deze zijn super leuk voor smoothies of yoghurt(drinks). We kochten er twee voor €1,49 per stuk.

En dat waren mijn gekochte spulletjes. Uiteraard kun je de komende tijd reviews verwachten van de nagellak en make-up! Waneer jullie voorkeur hebben, hoor ik het graag!

handtekening

19 thoughts on “Shoplog | OPI, Sinful Colors, Essence, Catrice en meer!”

  1. Ten eerste, wat een mooie blog is het geworden! Prachtig! En leuk dat je de verjaardag kon combineren met even shoppen. De nudekleurige lak van OPI vind ik super, ik ga er toch nog even naar kijken hier :).

    1. Er zitten helaas geen rietjes bij, maar zo kan ik ze wel makkelijk meenemen naar het werk met yoghurt bijvoorbeeld. :) Hier gaat alles oké, lief dat je het vraagt.

  2. Lekker geshopt meis, af en toe kan dat heerlijk zijn! Ben benieuwd naar je swatches natuurlijk ;) Pistache ziet er heel gaaf uit! En dat glitterlakje van OPI is echt waanzinnig mooi, ik heb hem ook en kan er uren naar kijken als hij op mijn nagels zit :)

  3. Zo blij hier toch weer nagellak voorbij te zien komen :-P Ik heb de OPI overgeslagen, was niets echt wat me over de streep trok. Leuke aankopen zeg! mooie lipsticks en benieuwd naar je Sinful Color swatches!

  4. Oeh wat een leuke lakjes heb je gekocht :) Sinful Colors is ook een van mijn favoriete merken geworden, ze zijn zo fijn en hebben hele leuke kleurtjes.

  5. Leuke aankopen heb je gedaan, je hebt er weer heel veel kleurtjes nagellak bij! Leuke blog heb je trouwens:) Ik las dat je vandaag 1 jaar getrouwd bent, gefeliciteerd!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *