Nagellak Nailart

Action | Nagelstickers

IMG_5241

Het is alweer een tijd geleden dat ik voor het eerst (en laatst) nagelstickers gebruikte. Deze kwam van de Primark en bevielen aardig goed! Bij de Action kwam ik deze nagelstickers tegen. Nu gaat Action aardig vooruit qua kwaliteit de laatste tijd, dus was ik erg benieuwd hoe deze zouden bevallen. Kijk je mee? 

IMG_5244

Wanneer je de Action nagelstickers koopt krijg je er 14 stuks in verschillende groottes. De stickers zitten in een doorzichtig folie en ook de nagelstickers zitten geplakt op een doorzichtig stukje plastic.

IMG_5246

De stickers zijn zwart met stipjes die kleine diamantjes voor moeten stellen. Het design is aardig goed gelukt en mede door het reliëf lijkt het best leuk. Wanneer je goed kijkt zie je dat het ‘tekeningetjes’ zijn.

IMG_5248

Toen ik de verpakking open maakte schrok ik een beetje. Oei, wat zijn ze breed!

IMG_5251

Gelukkig zitten ze op een doorzichtig plastic waardoor je goed kan passen en ze eventueel wat kunt bij knippen. Goed, klaar om ze aan te brengen!

Hoe je nagelstickers aan moet brengen beschreef ik in deze post over de nagelstickers van de Primark.

IMG_5256

Het resultaat… Ik denk dat in dit geval foto’s meer zeggen dan woorden. Kijk maar mee…

IMG_5261 IMG_5253 IMG_5265

Wát een ramp! De nagelstickers zijn onwijs dun maar kleven niet heel erg goed. Het aanbrengen is daarom erg lastig en wanneer je ze eindelijk op de juiste plek hebt, is de kans groot dat je ze alsnog beschadigd met het bijvijlen.

IMG_5271

IMG_5266

IMG_5255

Serieus, wat een ramp. Na twee nagels wilde ik al stoppen, maar uiteindelijk heb ik één hand afgemaakt. Of ik kan hier niet mee om gaan, of de kwaliteit is gewoon erg slecht. En ik heb zo’n vaag vermoeden dat het laatste het geval is. De nagelstickers kleven niet, zijn dun, niet egaal aan te brengen en niet makkelijk bij te vijlen. De andere zeven die ik over heb, bewaar ik voor eventuele nailart doeleinden (misschien kan ik ze bijgeknipt gebruiken?) maar deze nagelstickers komen niet weer op mijn nagels.

De Max & More nagelstickers zijn te koop bij Action voor €0,65. Voor deze prijs mogen we natuurlijk niet klagen, maar ik zou ze lekker in de winkel laten!

20 thoughts on “Action | Nagelstickers”

  1. Wat jammer! Ik heb ze ook liggen :S Nog niet geprobeerd…
    Misschien is het een voordeel dat ik hele lange nagels heb ik hoef haast niets af te vijlen aan de bovenkant, maar heb er nu weinig vertrouwen meer in :(

  2. Jammer dat ze zo tegenvallen. De print is wel erg leuk. Ik ben zowieso geen fan van nagelstickers. na de grote teleurstelling van de sylvie nails was ik er wel klaar mee eigenlijk ;-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *