Nailart

Nailart | Inspired by a Bag

banner

‘Inspired By’ wordt onderhand één van mijn favoriete rubrieken van You Nailed It. Ik haal vaak inspiratie van bijvoorbeeld Pinterest of maak voorbeelden na. Bij ‘Inspired By’ heb ik wel in mijn hoofd hoe ik het hebben wil, maar hoe het uitpakt is altijd de vraag natuurlijk! Op Wehkamp kwam ik een leuke tas van Fossil tegen met een polkadots patroon en besloot hier een nailart op te baseren.

PicMonkey Collage

De tas is van Fossil en onder andere te koop op Wehkamp. Aan de binnenkant zit een ‘priegelig’ patroontje wat een beetje iets weg heeft van witte vogeltjes.

IMG_5277

Als basis lakte ik al mijn nagels, met uitzondering van de wijsvinger, wit met de witte lak van de Hema. Mijn wijsvinger lakte ik blauw met Catrice 880 No Snow Patrol. Deze kleur gebruikte ik ook voor de blauwe stippen. Op de rest van mijn vingers gebruikte ik een lichbruin/beige kleur Nice ‘n Naked van Diamond Cosmetics. Voor de rode omlijning gebruikte ik een dunne striper en Catrice 690 Fred Said Red.

IMG_5287

IMG_5288

IMG_5286

PicMonkey Collage2

En dat was alweer de derde Inspired By! I Love It! ^^

Wat voor een Inspired By zou jij graag zien de volgende keer?

17 thoughts on “Nailart | Inspired by a Bag”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *