Nailart

Videotutorial: Pastel Aztec Print

bannerVandaag eindelijk weer eens een videotutorial voor jullie! Het heeft even geduurd en ik moest even de tijd vinden, maar vanmiddag ben ik er even voor gaan zitten. Ook dit geen niet helemaal volgens plan, met hier en daar wat tussenposes, maar het resultaat is er! Pastelkleurige nagels met een aztec (of tribal) print. Kijk je mee?

IMG_2667Op de één of andere manier maakt YouTube mijn video’s geler dan hij in werkelijkheid is. Iemand enig idee hoe dit kan?

Kun je de video niet openen of bekijken? Klik hier!

Gebruike producten:

IMG_2673

Ik ben redelijk tevreden met het resultaat. Als je met close-up kijkt, zie je dat het hier en daar wat minder net is. Ik werkte met de striper van MAX (Action) maar vind eigenlijk de kwast nog net iets te dik.

IMG_2680

Al met al vind ik de nailart wel geslaagd. De kleurencombi is tof. Ik ga het zeker vaker proberen, maar dan natuurlijk op een andere manier!

Wat vind jij van de aztec/tribal trend?

9 thoughts on “Videotutorial: Pastel Aztec Print”

  1. Ik vind het er mooi en vrolijk uitzien. Ga het straks misschien ook proberen. :)
    Hoe bevalt je Essie lak? Is het echt zo goed als iedereen zegt?

    1. Heb de lak alleen nog in nailart geprobeerd, dus weet nog niet hoe hij op zichzelf is. Maar het ziet er goed uit! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *