Beauty Inspiratie Lifestyle

7 x On my wishlist ♥ King Louie, OPI, MAC & meer

blogbanner-2

Oké, mijn verjaardag is nog heeeeeeel ver weg (nog 87 nachtjes slapen!), maar zo af en toe mag je best een wishlist maken, toch? Ik heb de laatste tijd weer een aantal leuke dingen in mijn Wunderlist wishlist gezet en vandaag deel ik de 7 dingen die boven aan staan!

Schermafbeelding 2016-06-05 om 21.25.52

♥ 1. Scholl Velvet Smooth voetvijl  Omdat ik deze laatst probeerde en zo enthousiast ben dat ik er ook één wil! Dit is ideaal voor mijn eeltvoetjes. ♥ 2. OPI ‘Kiss Me I’m Brazilian’ – Deze kleur kwam voorbij op Instagram en ik was op slag verliefd. Een warme roze koraal achtige tint. Love it! ♥ 3. Blond Amsterdam thee mokken – En dan het liefst een stuk of 6, zodat we met het hele gezin kunnen theeleuten uit deze toffe mokken. 4. King Louie Cross Dress Party Polka ‘Ink’ – Ik geloof dat ik nog nooit zó lang verliefd ben geweest op een jurkje. De stof, de kleur, het model, ik vind ‘m zo gaaf! ♥ 5. MAC Lipstick ‘Mehr’ – MAC lipsticks blijven favoriet. Faux is m’n grote liefde, maar Mehr past daar nog prima bij. ♥ 6. Sharpies – Stiften? Op je wishlist? Yup! Om servies mee op te pimpen, nail art mee te maken en gewoon lekker mee te kliederen. ♥ 7. Shoot! – Dit boek wil ik erg graag hebben. Ik ben dol op m’n Canon 1100D en Shoot! moet op een moderne, makkelijke manier leuke tips en tricks geven. Mede over product fotografie. Lijkt me tof!

Nu nog even sparen… Wat staat er op jouw wishlist?

x Lisanne 

5 thoughts on “7 x On my wishlist ♥ King Louie, OPI, MAC & meer”

  1. Dat OPI lakje… heerlijk kleur. Leuke wishlist, ik zou me hier ook wel raad mee weten, behalve het jurkje. Niet omdat ik ‘m niet mooi vind (en ik heb gezien hoe goed ie je staat!) maar ik durf dat niet te dragen ;-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *