Fashion

Shoplog | Najaarskleding voor Jippe

Kleding shoppen, ik vind het heerlijk. Kleding voor mijn peuter shoppen vind ik misschien wel nóg leuker. Het fijne is dat het elk seizoen ook gewoon mag met die snelgroeiende kinderen. Alhoewel mijn portemonnee er soms minder blij van wordt, vind ik het heerlijk om voor het nieuwe seizoen kleding te shoppen voor Jippe. En tja, als alles te klein is dan heb je geen keuze, toch? Vandaag laat ik je zien wat we kochten voor Jippes najaars- en wintergarderobe!

Waar Jippe vooral een groot tekort aan had waren truien. Maat 98 van vorige winter waren stuk voor stuk naveltruitjes. In het voorjaar hebben we nog een aantal dingen in 104 gekocht en die passen nog prima, dus kochten we een aantal warme truien, shirts en een blouse in 104. Zoals je ziet is Zara nog steeds groot favoriet bij ons. Mede door de leuke en toch niet altijd alledaagse designs maar ook doordat het over het algemeen erg fijn voor de portemonnee is. Ook scoorden we deze toffe trui van Mickey op AliExpres. Dat is toch altijd een gokje, maar hij is super mooi en blijft mooi in de was!

Naast truien had Jippe een nieuwe jas en toch ook nog wat nieuwe broeken nodig. Wij houden van jeans maar vinden daarnaast wat lekkere losse broekjes of joggers zoals die van nik&nik ook erg fijn. Fijn voor de luie dagen thuis of gewoon stoer gecombineerd met een mooie trui en stoere stappers. Voor de winter kochten we dezelfde lekkere dikke jas als vorig jaar, alleen dan nu in het rood. Aangezien die erg vriendelijk geprijsd is en daarbij in het najaar voor onze warmbloedige peuter echt nog te warm is, scoorden we ook nog een hippe tussenjas. En oooh, die staat hem zo leuk! Uiteraard moesten we ook nog een paar nieuwe schoenen voor de winter en die kwamen net op tijd, want Jippes voeten bleken ineens weer een ruime maat groter!

Voorlopig kan Jippe weer even vooruit! Hij is klaar voor de winter!

 

2 thoughts on “Shoplog | Najaarskleding voor Jippe”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge