Fashion

Fashion By Dionne | What To Wear?

Door Dionne – De zomer staat voor de deur, daarom is het belangrijk dat je al je zomer spullen uit de kast haalt om zo de leukste zomer outfit samen te stellen. Bij mij begint de summer fever langzaam toe te slaan. Ik vind de zomer het fijnste seizoen. Ik ben een echte zon aanbidder.

Tijdens de zomer kun je veel verschillende soorten outfits dragen. Je kunt voor een (korte) broek gaan met een leuke top, maar de maxi jurken en rokken zijn dit jaar helemaal hip en dus ook een echte musthave. Net als de tuinbroek, de tuinbroek is hip en je kunt hem eindeloos combineren. In de zomer staan ook weer de festivals centraal in Nederland, daarom zijn een paar accessoires waar de aztec print in verwerkt is ook zeker een musthave deze zomer. Ik ben nog op zoek naar een mooie tuinbroek, om hem lekker nonchalant te dragen met een paar pumps. Ik heb al zin om hem te combineren.

 

 

Welke outfit vinden jullie het leukst?

Volg mij op Bloglovin, Facebook, Twitter of Instagram.

Liefs, Dionne.

7 thoughts on “Fashion By Dionne | What To Wear?”

  1. Leuke outfits. De allerlaatste vind ik het leukst, ik heb afgelopen week een tuinbroek gekocht en ben er helemaal fan van hihi. Ook de aztec printjes vind ik leuk. Ja, dit is helemaal mijn stijl!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *