Food Lifestyle

Unboxing | JouwBox – Editie 2: Ralph Moorman Favourites

Boxen, ik houd er van! Tegenwoordig heb je allerlei soorten abonnementsboxen. Een mooi voorbeeld is mijn favoriete maandelijkse cadeautje de Goodiebox, vol met heerlijke beautyproducten. Toen ik de gelegenheid kreeg om een andere box te proberen, genaamd de JouwBox, twijfelde ik natuurlijk geen moment. Wat deze box is, wat er in deze editie is en wat mijn eerste indruk is, lees je in deze blog!

Wat is JouwBox?

De bedenker van de JouwBox is Tim Hortensius. In samenwerking met Ralph Moorman (bekend van de Hormoonfactor en voedingsdeskundige) stelt hij eens in de drie maanden de JouwBox samen. Deze box bevat allerlei producten van verzorging tot eten die voldoen aan de strenge eisen die zij stellen. Hierdoor weet je zeker dat je een box hebt vol eerlijk en natuurlijke producten. De box is altijd gevuld met minimaal 10 producten en kost €39. Je kan de box eenmalig bestellen of een abonnement nemen. Op deze manier kun je op een voordelige manier kennis maken met allerlei natuurlijke producten want de korting loopt echt behoorlijk hoog op!

JouwBox Editie 2

Ik ontving de tweede editie van de JouwBox. Deze heeft een totale waarde van €140. Dat betekent dus dat je in totaal €100 korting krijgt! De box bevat een mooie combi van allerlei soorten producten.

Voor de mensen met (kleine) kinderen zit er een Baby Hair & Body wash (t.w.v. €6,95) en Kinderthee (t.w.v. €3,95) in. De box ruikt helemaal naar deze thee. Het is namelijk thee met venkel en anijs dit zorgt voor een heerlijke geur. Uiteraard kun je deze producten ook prima als volwassenen gebruiken, maar wanneer je kinderen hebt is het natuurlijk fijn wanneer je producten gebruik waarvan je zeker weet dat ze niet schadelijk zijn. De wash bevat onder andere honing en biologische calendula en de thee gezoet met bio-stevia blad.

Voor onze eigen verzorging bevat de box ook vier heerlijke producten. Allereerst een tandpasta en borstel van Blue M. Deze tandpasta schreeuwt bij het openen “tandarts”. De geur die de pasta heeft doet me zo denken aan mijn halfjaarlijkse bezoekje inclusief fluorhappen (remember…?). Bijzonder is dit wel, want de tandpasta  fluoridevrij. De pasta bevat actieve zuurstof uit onder andere biologische honing en xylitol en lactoferrine/ Deze combi is ideaal voor je tanden!

Verder voor een heerlijke beautyroutine vind je in de box een masker van Mudmasky (t.w.v. €23), een eyebalm van Rosalpina (t.w.v. €43) en een moisterizer van Squalan in travel size (€15). Met deze combi heb jij een heerlijke gezichtsverzorging. Het masker doet in 1 minuut zijn werk en laat een heerlijke schone en zachte huid achter. De oogbalsem belooft donkere kringen tegen te gaan (die heb ik dan weet niet, gelukkig) en geeft een heerlijke frisse boost. Hij trekt daarbij ook super snel in en is absoluut mijn favoriet van deze box. De moisterizer lijkt het voor mij niet helemaal te zijn, dit komt door de vettige, olieachtige finish. Maar heb jij, bijvoorbeeld winters, last van een droge huid? Dan is deze moisterizer super geschikt voor jou!

Tot slot gaan we over op de voeding(ssuplementen). Dit is voor mij altijd extra spannend want eerlijk is eerlijk, als Pris niet zo’n keukenprinses zou zijn, zou ik nooit van mijn geijkte pad wat betreft eten afwijken.

Wat meteen in het oog springt zijn de Lemon Ginger snacks van Bite & Smile (t.w.v. €3,49). Dit zijn verantwoorde snacks op basis van o.a. vijgen. Zelf maakten we eens heerlijke chocolade snacks van vijgen, dus ik weet hoe lekker dit kan zijn. Helaas vind ik deze snacks echt te zoet, maar dat is puur persoonlijk. Het lijkt een soort toffee met een zoetzuurtje van citroen.

Een grote favoriet hier in huis is de Extra Virgin Kokosolie van Royal Green (t.w.v. €8,95). Wij gebruiken deze heel veel voor baken en braden en je kunt kokosolie ook gebruiken als deodorant, haarmasker, huidverzorging etc. Kokosolie kun je tegenwoordig overal krijgen, maar echt niet elke kokosolie is eerlijk en bevat de beste raw ingrediënten. Bij de kokosolie van Royal Green weet je 100% zeker dat het goed zit.

Wat betreft vitamine en voedingssupplementen zit er een grote pot met Absolute visolie 1000 capsules van Mattisson (t.w.v. €16,95) in de box. Men adviseert om een deel van de Omega 3 vetzuren uit visolie te halen. Deze vetzuren zijn essentieel maar je lichaam kan deze niet zelf maken. Het versterkt o.a. je imuunsysteem, je gemoedtoestand en de opbouw van spieren. Altijd goed!

Tot slot toch wel het meest eigenaardige product in deze box; Original Jackfruit van Upton’s Naturals (t.w.v. €3,99). Eerlijk is eerlijk, dit product ziet er voor mij niet zo heel aantrekkelijk uit en dit heb ik dan ook nog niet geprobeerd. Het moet een goede vleesvervanger zijn en kan gemarineerd en gebraden worden bijvoorbeeld. Jackfruit is 100% vegan en glutenvrij. Ben je dus vegetariër, dan kan dit wel eens interessant zijn!

Mijn indruk van de JouwBox?

Mijn eerste indruk van de box is positief! Voor de prijs die je betaalt (€39) krijg je een hele hoop producten van goede waarde. De box is goed ingepakt en naast de producten krijg je extra folders met informatie over de inhoud. De box is zeer divers waardoor je kennis kunt maken met allerlei soorten producten. Dit betekent tevens dat het dus ook kan zijn dat er producten bij zitten die niet helemaal voor jou weggelegd zijn. Maar, eventueel zou je daar weer iemand anders mee blij kunnen maken. De box is super geschikt voor je wanneer je interesse hebt in natuurlijke, verantwoorde en eerlijke (voeding)producten en graag nieuwe dingen uitprobeert. Daarnaast is het natuurlijk ook een leuk cadeau om aan zo iemand te geven! Ik vond het tof om eens uit te proberen en Pris liep helemaal warm voor deze box.

Enthousiast en nieuwsgierig geworden? Bekijk dan eens de website van JouwBox en bestel de box eenmalig of als abonnement! 

 

1 thought on “Unboxing | JouwBox – Editie 2: Ralph Moorman Favourites”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *