Shoplog

Shoplog | H&M t-shirts en werkleding!

large (2)

Eind maart shopte ik allerlei leuks bij H&M, dacht ik… Van mijn geshopte kleding hield ik alleen de spijkerjas, de rest ging retour met reden ‘voldoet niet aan verwachting’. Afgelopen week deed ik een nieuwe poging. Ik had wat dingen nodig voor het werk en shopte er een paar kleine dingen bij. Wat ik kocht, zie je vandaag!

collage

♥ La Nouvelle Belle Shirt – €12,95
Nu het wat mooier weer wordt, kom ik er achter dat ik leuke simpele shirtjes tekort kom. Nu was het even zoeken tussen alle cropped tops (wáárom), maar uiteindelijk vond ik dit leuke, simpele witte shirt van tricot. Ik ben benieuwd.

♥ 5 paar zwarte footies – €7,95
Op het werk draag ik lage sneakers. Ik wissel af tussen mijn Vans en lelijke Croc gympen. Met het mooie weer draag ik regelmatig kniebroeken of leggings en dan vind ik het zelf het mooiste als je geen sokken ziet in je schoenen. Footies zijn daarom ideaal!

♥ Witte top met transparant design – €9,95
Deze shirtjes met drie knoopjes voor zijn gewoon erg fijn. Winters draag ik ze ook met lange mouwen, lekker simpel en toch nét even leuker dan een gewoon shirtje.

♥ Skinny Low Ankle Jeans – €29,95
Broeken bij de H&M vind ik altijd een gok. Ik heb ooit één keer de perfecte zwarte broek gekocht bij de H&M en deze keer doe ik weer een poging. Ik werk het liefst in een zwarte broek en ik had er eigenlijk nog een nodig voor als de ander in de was zit. Dit is een ‘ankle jeans’ wat betekent dat de pijpen tot net op de enkel komen. Aan de zijkanten van de pijpen zitten ritjes. Ik ben benieuwd…

♥ Mint tricot top – €4,95
Ik houd van mintkleurtjes in de zomer! Deze top heeft een lagere achterkant wat ik super gaaf vind. Ik hoop zo dat hij een beetje mooi zit…

♥ 2 pack zwarte leggings 60 den. – €7,95
In de zomer wil ik op het werk nog wel eens zwarte leggings dragen in plaats van een broek. Het is net wat luchtiger met het warme weer. Daarover draag ik dan van die zwarte ‘t-shirt rokjes’. Ideaal! Ik moest nodig nieuwe leggings hebben en besloot deze ‘panty-achtige’ leggings eens te proberen.

Ik hoop dat deze H&M bestelling een groter succes is dan de vorige. Dan heb ik in ieder geval weer een paar shirtjes en wat kleding om in te werken. We zullen zien!

Edit: Uiteindelijk paste alleen het Nouvelle Belle shirtje niet. Véél te groot! Bestel dus zeker één maat kleiner. De rest zat als gegoten, jeej!

handtekening

10 thoughts on “Shoplog | H&M t-shirts en werkleding!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge