Nailart

Nail art | Purrrrrple Gradiënt

banner

Gradiënt, ik word er langzamerhand iets meer bedreven in. Ik blijf oefenen, want het geeft zo’n leuk effect. Ook al is de nail art van vandaag niet helemaal naar mijn zin, ik wilde hem toch even met jullie delen!

IMG_0545 IMG_0554 IMG_0557

Excuses voor de enorm droge nagelriemen. Ze zijn niet in opperbeste staat en na het reinigen met remover wordt het er niet echt beter op. Maar goed, ik gebruikte een lichtroze (Essie Spaghetti Strap), koraalroze (Essie Cute As A Button) en paarse (Essence Purple Sugar) nagellak voor deze girly zomerse gradiënt. Allereerste lakte ik mijn nagels in de lichtste kleur en vervolgens bracht ik met een spons het gradiënt effect aan.

IMG_0562 IMG_0568

Als extraatje bracht ik op elke nagel een paars steentje aan. Deze kocht ik ooit eens op eBay en zijn ideaal als leuke toevoeging bij een nailart. Het effect is leuk, zomers en vooral lekker roze. Als jij dé gouden tip hebt voor een mooie gradiënt, dan hoor ik het graag!

handtekening

16 thoughts on “Nail art | Purrrrrple Gradiënt”

  1. Wauw, ziet er leuk uit hoor! Gradient is echt één van mijn favoriete nail-art technieken! Misschien de spons een beetje vochtig maken, daardoor lopen de kleuren vaak wat mooier in elkaar over. :)

    1. Klinkt logisch, ik ben alleen bang dat er dan ‘bubbeltjes’ in de lak ontstaan door het vocht? In ieder geval het proberen waard… :)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *