Food

Food | Pizza-ring van Danerolles croissants

blogbanner-7

Mmmmm! Deze moest ik even met jullie delen. Al een tijdje zie ik via Facebook zo nu en dan heerlijke ‘recepten’ met croissantdeeg van bijvoorbeeld Danerolles voorbij komen. Ik ben dol (lees: verslaafd) aan Danerolles croissants, dus mijn aandacht werd natuurlijk meteen getrokken. Ik maakte een eigen visvariant voor oudejaarsavond en deel vandaag mijn creatie met jullie!

De credits voor dit idee gaan naar BuzzFeed Food

Wat heb je nodig voor een grote pizza ring:

  • 3 x  Danerolles (super)croissants (per 6 verpakt)
  • Tomatenpuree, tomatensaus of pastasaus
  • Geraspte kaas of mozzarella
  • 100 gram cocktailgarnalen
  • 100 gram (gerookte) zalm of zalmsnippers
  • Kleine asperges
  • Eventueel wat extra Italiaanse kruiden voor extra smaak.

Klaarmaken is heel simpel:

Vervolgens heb ik het 20 minuten op 200 graden in de oven gedaan. Daarna heb ik het nog 10 minuten op 100 graden laten staan zodat ook de binnenkant goed warm werd.

En dan is je Pizza ring klaar! Je kunt hier van eten met ongeveer 4 personen of serveren als hapje voor ongeveer 8 personen. Uiteraard kun je ‘m vullen met allerlei lekkers. Hier viel het in ieder geval heel erg in de smaak. Zeker voor herhaling vatbaar!

x Lisanne

2 thoughts on “Food | Pizza-ring van Danerolles croissants”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge